Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetek a wc-zés ellen?

Mit tehetek a wc-zés ellen?

Figyelt kérdés
Naponta általában 2-3× elmegyek wc-re reggel 7:20körül, és délelőtt kéne.... de ugye suliba nem megyek el, ne részletezzük miért.... egyik ok hogy kb rákot kapok a sok füsttől, hála a sok iskolaszabályzatot betartó gyereknek, és du szoktam egyszer vagy kétszer elmenni, na most hogy suliba nem megyek el sokszor elég rossz mert kéne kéne de hát mégse megyek inkább, nem csak a cigi miatt de amúgy is... suliba wc-zni, anyum mondja hogy mivan akkor? de hagyjuk, mit tehetnék ellene hogy ezt a délelőtti wc-zést megszüntessem? kis dolgot még oké elvégezni de ha már komolyabbra fordul a dolog akkor a suli wc felejtős :S
2009. okt. 4. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos az agy a berögzött dolgokat csinálja!

Így ha hozzászoktál ahhoz hogy mondjuk de 11 kor mész wc-re akkor a teszted igényelni fogja a 11 órás ürítést!ezt csak úgy tudod korigálni hogy nem mész el, és megszokja néhány hét múlva ezt!Én szoc otthonban dolgozom, fogyatékos gyerekekkel,felnőttekkel és őket is úgy szoktattuk hogy reggeli után mindenki elvégezze a nagy dolgát, különben egész nap mást sem csinálhatnék, csak pelenkáznék és popsit törölnék!(közel 40 ellátottról beszélek)Így reggel el van intézve és kész!

2009. okt. 4. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez ellen nem sok mindent lehet tenni. Talán étkezési szokás változtatása, tehát más időkben egyél mint ahogy szoktál. Nem csodálom, suliban egyszer nem végeztem nagy dolgomat és soha nem is fogom!
2009. okt. 4. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kis dolgom nekem bárhol mehet, de a nagy csakiskizárólag otthon. Máshol nem.
2009. okt. 4. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek suliban,egy ideig én is így voltam mint Te.

Aztán délelőtt visszatartottam a nagy dolgot,és azóta minden reggel suli előtt fél órát ülök a wc.n amíg nem sikerül..Így délelőtt sosem kell.Van mikor reggel nem tudok,de szerencsére nem jön rám délelőtt.:)

2009. okt. 4. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem közel egy éve van így :\ és hiába, kórházban is voltam hogy sokszor napi 4-5ször megyek wc-re, bár hál Istennek az már kb 2hónapja nincs, amúgy tejtől szinte rögtön hasmenésem van, márpedig a kórházban megállapították hogy nincs tej alergiám.... de szinte sose iszok tejet max szombaton
2009. okt. 4. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha menni kell, akkor menni kell... :-/

Bocs, de ebből nem kellene ilyen nagy dolgot csinálni : 2 perc alatt nem kapsz rákot, gyorsan pisilsz és húzol kifelé!

Csinálhatod még azt, hogy óra alatt kérezkedsz ki, akkor senki nem cigizik, egyedül leszel a suli-W.C.-n, nyugodtan pisilhetsz, kakilhatsz... :D

(Ha nem ciki az egész osztály előtt a W.C.-re kérezkedni.)

Lehetne még azt csinálni, hogy szünetben egy másik emeleti lány-w.c.-t keresel, ami nem olyan forgalmas és ezután mindig oda mész!

Ha az tart vissza a suli-wc-től, hogy az ajtókat netán nem lehet bezárni, akkor mindig a barátnőddel menjetek wc-re : tartsátok egymásnak az ajtót! :D

(Régen mi is ezt csináltuk a suliban.)

Ha a tisztaság miatt vannak ellenérzéseid : tegyél papírt az ülőkére (legjobb, ha rá sem ülsz, csak fölé guggolsz!)...

Reggel 7.20-tól délutánig képtelenség kibírni pisilés nélkül, de nincs is semmi értelme szorongatni!

Szerintem ezt az egész mániát te beszélted saját magadba, próbálj ettől valahogy megszabadulni!!!...

(Képzeld el, micsoda szégyen lesz, ha összepisiled magad az osztálytársaid előtt, pusztán azért, mert nem akarsz a suliban pisilni!)

VAGY : másik megoldás lehet még egy inkontinencia-betét!

Ez egy felnőtteknek gyártott gumibugyi nedvszívó betéttel, ha mégis bepisilsz/bekakilsz, akkor ez felfogja, otthon tisztába teheted magad. :-[

Én a helyedben megbeszélném a dolgot az anyukámmal, biztosan együtt ki tudnátok találni valamit, hogyan szabadulhatnál meg ettől a görcsöléstől.

2009. okt. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!