Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi tortenhet a frontin-re...

Mi tortenhet a frontin-re alkolholt iszok?

Figyelt kérdés

estere bekene vennem frontint(nyugtato)

de mi lehet ha iszok ra vodkat ? :)

2013. máj. 25. 22:59
 1/10 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem tennéd... kiszámíthatatlan, hogy fog a szervezeted reagálni rá. Nagyobb mennyiséggel kábítószerként szokták használni.
2013. máj. 25. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Az én elvem az, hogy ha már gyógyszerezed magad, akkor a vodka a minimum amit nyomsz hozzá, hogy csökkentsd a mellékhatásokat.
2013. máj. 25. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer megtettem, egy NEGYED darabbal, tehát a fele felével. Hazafelé elindulva 30 percig futottam körbe körbe valami elől menekülve, össze vissza, el-el esve, szanaszét vertem a fejem a betonban, agyrázkódásom lett, és órákat feküdtem a sárban, amikor valami holtrészeg ember segített felhívni valamelyik barátom aki hazavitt. Nem kell mondanom, hogy pisilni nem álltam meg külön... Emellett kb. 5-10 napig voltak olyan pillanataim, hogy nem emlékszem azóta se rá, vagy random elestem, stb.
2013. máj. 25. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyet csak vényre adnak ki? Ez a leírás nagyon tetszett, a vodka magában ilyet nem okoz.
2013. máj. 25. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Vényköteles, igen...
2013. máj. 25. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez csak részlet kérdés.
2013. máj. 25. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Jaapropó

Husi, Kérdező írsz tapasztalatot a metafizikus tapasztalataidról majd ha magadhoz tértél? Nagyon kíváncsi vagyok.

2013. máj. 25. 23:54
 8/10 A kérdező kommentje:

bevettem 3 frontint ra 2deci royalt es semmi.

majd ma este ketszerezem.

2013. máj. 26. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
De szerintem csak az alkoholt, a gyógyszer az nem hiszem hogy túl egészséges lenne. Hehe, 3 abból elég, ha rám hallgatsz (hallgass).
2013. máj. 26. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
A hatásérzet kialakulása nélkül az idegsérülés veszélye ugyanúgy fennáll.
2013. máj. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!