Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj szinte elviselhetetl...

Miért fáj szinte elviselhetetlenül a lábam?

Figyelt kérdés

Havonta legalább egyszer pár napra olyan a lábam mint egy 80 éves öregembernek akinek a háborúban leszakadt a lába. Nem tudom elmondani pontosan, hogy mit érzek ilyenkor de nagyon fáj térdtől lefelé de van amikor a combom is. Orvosnál már voltam de semmivel sem lettem okosabb. Amúgy 8-10 éves koromban pár évig minden őszel (csak ősszel) sántítani kezdtem, nem tudom van-e összefüggés a kettő között. Sportolok rendszeresen de nem erőltetem meg. Mitől lehet?

28/F

2013. máj. 24. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami érszűkületed van. Esetleg porckorongsérv, ami a lábadba sugárzik ki.
2013. máj. 24. 23:44
 2/3 EagleHUN ***** válasza:

Az lenne a kérdésem hogy hirtelen jön-e elő. Mert akkor lehet izomgörcs, amit Magnézium hiány is okozhat. Ám akkor nálad ez a hiány nagyon súlyos és régóta fennálló lehet.

Mindenesetre ártani nem árt ha Mg tartalmú ásvány komplexet vagy komplett vitamin + ásványi anyag tablettákat szedsz főleg ha mellette még sportolsz is.

2013. máj. 25. 00:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy szokott lenni, hogy általában alvás előtt (néha után) már érzem, hogy kicsit nehezebb és rossz. Reggel mikor felkelek alig bírok lábra állni. Ez nem izomgörcs hanem valami más.
2013. máj. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!