Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bárányhimlő okozta heg eltünte...

Bárányhimlő okozta heg eltüntetése hogyan?

Figyelt kérdés

Felnőtt korban sikeresen elkaptam,elég dúrván,mindenhol csak foltok maradtak amik szépen halványodnak (mióta elmúlt annak olyan 1 hónapja,pár hete)de az arcomon jó pár mélyebb "lyuk" maradt töle, mondanom se kell nagyon örülök neki.

A kérdésem az lenne,van-e olyan krém,gél bármi amivel fel lehet tölteni ,gyorsitani,halványitani ezeket a hegeket?curiosa gélt javasoltak de gondoltam elöbb körbekérdezek alaposabban.

2013. máj. 23. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:

amit sajnos elkapartál és az ott marad életed végéig

Próbáld ki a Kelo-cote krémet.

2013. máj. 23. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem kell ahhoz elkaparni, hogy heg maradjon utána. Én is felnőtt fejjel estem át rajta, fegyelmezetten tűrtem, nem piszkáltam, mégis maradt egy-két kráter az arcomon. Tenni ellene sajnos nem lehet.
2013. máj. 23. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:

én sem kapartam el.amikor varros volt akaratlanul lekaptam párat,de a legelsö például az arcomon jött ki,hozzá se nyultam, és annak maradt a legnagyobb hege.

azért ne mesne túl jól a lelkivilágomnak" mert tizenéves koromban olyan súlyos akném volt hogy mosolyogni sem tudtam és nagyon agressziv gyógyszeres kezeléseknek köszönhetöen simult ki a bőröm lényegében makulátlanra, erre pár évre rá megint hegek amik egy életre ott maradnak? valahogy nem szeretném

2013. máj. 23. 15:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Kelo-cote krémre azt irják hogy pattanás és iylesmi jellegü hegre nem használható. ha 500ft lenne akkor oké de a legolcsób 3 és fél és ha semmit nem cisnálna az úgy nem poén.de úgy látom nem sok embernek van iylen jellegü tapasztalata(szerencsére)
2013. máj. 23. 21:50
 5/7 Péter114 válasza:
Szia! Azóta találtál rá megoldást?
2022. jún. 23. 12:54
 6/7 anonim válasza:
1-nek, "nem elkapartál", nem kaparta, azt a macska szokta az ajtófélfával, az "és" szó nem kell oda, és nem marad ott az "életed végéig", látom élvezed, hogy ilyen végletes, erős szöveget nyomhatsz de nem, továbbá a második sorod full ellentmondásban van az elsővel.
dec. 1. 17:04
 7/7 anonim válasza:
2-es, de lehet ellene tenni, csak szeretsz áldozat lenni.
dec. 1. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!