Szerintetek ez bárányhimlő?
Figyelt kérdés
Az egész testemen és az arcomon mára megjelentek ilyen hólyagok vagy mik és 38 fokos lázam. Sosem voltam még bárányhimlős és múltkor egy ablakos jött hozzánk akinek a gyereke az volt és ő is elkapta és kezet fogott velem. Akkor lehet hogy elkaptam? 20 éves fiú vagyok.2013. márc. 26. 07:39
1/7 anonim válasza:
Képpel könnyebb lenne- de valszeg tényleg bárányhimlő.
2/7 A kérdező kommentje:
ÉS veszélyes 20 éves korban?
2013. márc. 26. 08:00
3/7 anonim válasza:
Nem veszélyes, de ne vakard el a kiütéseket. Mentás folyadékkal lehet hűsíteni (gyógyszertárban kapható direkt ilyen célra, vakarni tilos, mert megmarad a nyoma. Hívd fel a körzeti orvost, hogy mit tegyél- ne bandukolj csak úgy be, nagyon fertőző, és a kismamákra veszélyes lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem viszket egyáltalán, legalábbis még nem..
2013. márc. 26. 08:17
5/7 anonim válasza:
A nőknél veszélyes felnőttkorban. ha tényleg bárányhimlő, akkor az én gyerekeimnél a Pox Clin hab vált be, csökkenti a viszketést és megakadályozza a felülfertőződést. nálunk egy sebhely sem maradt! csak ajánlani tudom.
6/7 A kérdező kommentje:
A fejbőrt mivel lehet enyhíteni.? Énn ütögetni szoktam vakarás helyett.
2013. márc. 27. 08:56
7/7 anonim válasza:
"ütögetni szoktam"-az is jó,hátha kijön egy gondolat is. :)
Oda is jó az ajánlottak- kis gézzel ráitatva. Sajnos sok önuralmat igényel. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!