1. Szerintetek mennyire veszélyes az, ha most 17 éves koromban lettem bárányhimlős? 2. Mivel nem érzem rosszul magam, 'csak' teli vagyok kiütésekkel és picit fáj a fejem, véleményetek szerint menjek iskolába?
1. Nem veszélyes, csak pihengess.
2. Ne menj suliba, a végén még átadod másnak. Legálább kipihened magad. :)
Nem különösebben veszélyes.
Közösségbe viszont addig nem mehetsz, amíg minden kiütéseden száraz pörk nem lesz, vagyis amíg új kiütések jönnek vagy nedvedző kiütések vannak, addig tilos közösségbe menni.Nem lenne szerencsés egy olyan kismamával találkozni útközben, aki nem volt még bárányhimlős. Nem a kismamának lenne tőle esetleg baja, hanem a kis babájának.
Ennyi felelősséggel tartozunk egymás iránt.Amikor a háziorvosod ad igazolást, hogy mehetsz suliba csak akkor menj.
Iskolába?
Nem mondta az orvos, hogy a bárányhimlő fertőző?
Én még olyan betegségről nem hallottam aminek veszélyei ne lettek volna .Nem mindig a betegség a veszélyes,hanem annak szövődményei .Előttem való válaszolók több mindenre
felhívták figyelmedet,de egy nagyon fontosra nem,Lehet
hogy csak az én figyelmem kerülte el .Azt ugyan olvastam hogy leszárad.Nem szabad lekaparni,kapargatni bármennyire viszket is .Mert egy életre ott marad a nyoma !! A test
minden részén lehetnek a kiütésékből .De hogy néznél ki
sebhelyes arccal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!