Mi baja lehet a köldöpiercingemnek? Megijedjek?
Figyelt kérdés
Június közepén csináltattam köldök piercinget és 3 hete kb észrevettem, h fenti golyó körül bal oldalt van egy kis pózsaszín pötty. Néha gennyezik is a piercingem. Júliusban cseréltem ki egy olyanra, aminek a szára kb 2-2 mm-rel hosszab és mindog elfordul a piercing, de ellentétes irányba a úbbal.
Jaj remélem értitek. Mit kezdejek vele ? Betadinnl és sebre való spray-vel kezelem. Menjek vissza a pircerhez, vagy bőrgyógyászat?
2009. okt. 3. 13:12
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt vele gondom. Szerintem menj vissza vele a pircerhez, én is ezt tettem. Hetekig visszajártam, adott folyadékot, amivel kezelnem kellett. Ha viszont 2 héten belül nem javul, akkor bőrgyógyászat.
2/4 A kérdező kommentje:
És mennyibe került az a folyadék, mi a neve?
2009. okt. 3. 13:23
3/4 anonim válasza:
Ingyen adta, mivel ott szúrattam a piercinget és ez benne volt a szolgáltatásban. Nem tudom mi a neve, mert csak öntött ki nekem egy átlátszó műanyagba (olyanba, mint amiben pl. a szemcsepp is van) azt meg sajna nem láttam, miből öntötte, de alkoholos szaga volt, úgyhogy valamilyen fertőtlenítőszer lehetett.
4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokáig gond volt vele. Rendszeresen fertőtlenítsd, a betadine jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!