Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Piros folt mi lehet? Megijedjek?

Piros folt mi lehet? Megijedjek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hetes reggel észre vettem egy kis foltot a fejbőrén!Lementünk sétálni most megnéztem joval nagyobb lett!Baj lehet?
2010. máj. 13. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű ez a folt?Mekkora?Nem anyajegy(másképpen gólya csípés)?Az enyémeken is volt,mindkettőnek a tarkóján,és a szemhélyukon.Nem volt kidudorodva, de ezeken a helyeken sötét piros,majadnem bordó volt a bőrük.Ha Te is ilyet látsz,ez egyre halványabb lesz ahogy nő,és kb.3-4 éves korára elmúlik.
2010. máj. 13. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

ha ki is dudorodik és egyre nő, akkor érdaganat (éranyajegy, hemangióma).

Itt olvashatsz róla:

[link]

Az én lányomnak a popsiján volt. Én elvittem érsebészetre fagyasztó kezelésre, hogy mielőbb elmúljon és ne nőjön meg tenyérnyi nagyságúra. Így kapott kezelést 2,3,4, 15 hónaposan, és már el is múlt. Egy ismerős kisfiút nem kezeltek, 3 éves és még mindig megvan neki és nagyon nagy. Állítólag elmúlik magától pár év alat, de ha már létezik segítség (fagyasztó kezelés, ami nem fáj, nem is érzi a baba és kb 1 perc), akkor miért ne??

[link]

Itt lehet jelentkezni, gyerekorvostól kell beutaló.

Remélem segítettem, írj még, ha van kérdésed. Üdv

2010. máj. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!