Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szemölcsöt csak orvos szedhet le?

Szemölcsöt csak orvos szedhet le?

Figyelt kérdés

kb. 2 honapja lett 1 szemölcs a térdhajlatomnál a lábam belső részén. 1 hónapja 2 nagyon picike is körülötte. Anya tegnap azt mondta hogy majd nyáriszünet elején leszedetjük orvossal.

mennyi az esélye hogy visszajönnek ha leszedték?

fáj ha leszedik? (teljesen parázok tőle.. :-\ )

2013. máj. 19. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen! Nem fáj.
2013. máj. 19. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem fáj!! Egyébként van a vérrehúlló fecskefű gyógynövény, annak a szárát kettétöröd, nedvével bekened, két hét múlva nyoma sem lesz. Napi kétszer érdemes, kifejezetten gyáváknak, és orvostól félőknek. :)

Útszélén, kertekben megtalálható.

2013. máj. 19. 16:25
 3/5 anonim válasza:
Azért azt nem mondanám, hogy kellemes érzés lenne, viszont ez egyénfüggő. Van, aki megkérdezte, hogy na mikor kezdi már az orvos lefagyasztani, közben már régen túl is voltak rajta, viszont nekem fájt. Azt mondják, hogy minél kisebb, annál gyorsabban végeznek vele, és annál kevésbé fáj. Ezek a kenőcsök nekem nem váltak be, de ki lehet próbálni. Az pedig, hogy visszanő-e. Hát igen, nekem az orvos azt mondta, hogy akinek egyszer volt, annál sokkal esélyesebb, hogy megismétlődik, illetve ha van valami visszatérő betegséged, mint pl. a mandulagyulladás, akkor is visszajön. De ne parázz tőle, vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is, ez kb. fél percig fog fájni, ha egyáltalán fog. :)
2013. máj. 19. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
nem csak orvos szedhet le,van,hogy a háziszemölcs írtok is jók rá,pl a vérehulló fecskefű.Nekem pár szemölcsöm simán ettől a szertől eltűnt de 1 hóanpig kellett használnom.A bőrgyógyász sem minden esetben égeti le a szemölcsöket van hogy ő is előszőr ilyen általa felírt szerekkel próbálkozik.
2013. máj. 19. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát.. nálam nem próbálkozott, először lefagyasztotta, aztán a második szemölcsömnél mikor mentem, megkérdeztem, hogy mi lenne, ha most nem fagyasztanánk, hanem kipróbálnánk rá valami krémet?! Azt mondta, hogy feleslegesnek tartja, de ha nagyon akarom, akkor hajrá, mondott egyet, kipróbáltam, nem jött be. Kár ezen agyalni, mert minél többet agyalsz, annál jobban félsz és nehezebben veszed rá magad. Elmész, megcsinálja pillanatok alatt, és mehetsz is haza.:) Az első nekem is a talpamon volt, amiről azt mondják, hogy az egyik legérzékenyebb rész, de kibírtam.:)
2013. máj. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!