Mit tudok csinalni ha budos a labam?
A canesten antibiotikum, a szagot különféle élőlények okozzák, gomba, baktérium, hasonlók, amiket egy vacak spray nem tud kiirtani, max fedi egy darabig, a canesten meg kiirtja.
Tapasztalat, nekem sem volt gombás, de három napig kentem a lábam, és teljesen megszűnt a szaga, pedig egész nap bakancsba kell lennem, 8-10 órát, és semmi.
Persze a régi cipőimet ki kellett dobnom, mert miután felhúztam valamelyiket, újra visszajött a szag is, mert azokban benn maradt a baci. Ennyi.
Jó, ez csak lehetőség, nekem is izzad, mínusz tíz fokban is, megállás nélkül, és minden nap szárítom a cipőm belsejét, mert "elázik", de az izzadság szagtalan, az abból táplálkozó kis egysejtűek bomlástermékei viszont büdösek.
De, mondom, csak lehetőség, kinek mi használ, sok dolgot próbáltam, nálam ez jött be, ezért írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!