Más is kapott már üres dobozt a gyógyszertárban?
Figyelt kérdés
ma vettem egy polyvitablexet a Bp. Thököly út/Amerikai út kereszteződésnél a gyógyszertárban és itthon vettem észre hogy üres a doboz. Mert egy neylonzacskóban több gyógyszerrel együtt kaptam meg, ezért nem vettem észre. A blokk megvan, dehát azt fogják mondani, hogy kivettem belőle. Más is járt már így? Ezentúl mindig ellenőrizni fogom ott.2009. okt. 1. 19:14
1/7 anonim válasza:
neeee én ettől félek mindig....de megnyugtattam magam h ez lehetetetlen, mert biztos ellenőrzik a gyártás után:S
2/7 anonim válasza:
Nem jártam még így szerencsére. De vidd csak vissza! Ha nem ez volt a legdrágább amit vettél, akkor semmi logika nem lenne benne, hogy pont abból vetted ki, ezt mondd is meg, ha kötekszenek.
3/7 anonim válasza:
Hát én a múltkor majdnem így jártam, a rossmanban volt leértékelve a 100 szemes Biovanne 1db volt már csak leveszem a polcról nézem..ez tök üres :| a szemetek nem kilopták belőle a gyógyszert?:S
4/7 anonim válasza:
Rossmannba jártam így, kb 3 hete, egy bicikli kompjutert vettem, és itthon vettem észre hogy üres volt a doboz!!! Súlyból azért nem vettem észre, mert a vastag használatiutasítás benne volt, de a kompjuter már nem! Persze a blokkot útközben kidobtam! Úgy berágtam, megfogadtam hogy mostmár minden dobozt kifogok nyitni a rossmannba meg máshol is, ha meg odajön reklamálni a dolgozó, majd elmagyarázom neki hányas a kabát!
5/7 anonim válasza:
Vidd vissza, próba szerencse. Nem hiszem, hogy gyanusítgatni fognak. Mi tavaly vettünk valami gyógyszert, fizettünk érte majdnem háromezer forintot, és még aznap délután ránktelefonáltak, hogy menjünk vissza, mert elnézték az árat, csak 600 ft-ot kellett volna fizetnünk. Lehet, hogy azóta már ők is rájöttek, hogy üres dobozt adtak valakinek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez volt a legolcsóbb azok közül amit vettem szerencsére. Remélem hogy észrevették tényleg, hát meglátjuk, csak eléggé elképedtem ezen.
2009. okt. 1. 20:20
7/7 A kérdező kommentje:
visszavittem, korrekt módon szó nélkül cserélték!
2009. okt. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!