Hogy lehet leszoktatni valakit a kávézásról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 07:14
11/20 A kérdező kommentje:
Rendesen főzzük. Mindenki aki akkor jön, mikor kávét főznek, mindig mondják, hogy milyen jó illat van. nem tudom, lehet földönkívüli vagyok, hogy utálom a kávészagot.:D A friss dohányszagot sokkal jobban bírom (az állottat már nem, főleg, ha vágni lehet a füstöt, és zárt helyen van)az utcán, vagy nyitott ablaknál, ahol kimegy a füst egyáltalán nem zavar. Mondom ezt úgy, hogy a családban senki nem dohányzik, csak anyának az unokatestvérei közül vagy 2.
2013. máj. 14. 11:33
12/20 anonim válasza:
Azért szokjon le más, mert neked nem tetszik az illata? Pfff
13/20 A kérdező kommentje:
Pénzpocsékolás, nélküle is lehet élni. A koffein is drog.
2013. máj. 14. 12:42
14/20 anonim válasza:
A koffein nem drog. Gondolom neked is van, ami pénzbe kerül, és kell neked.
15/20 A kérdező kommentje:
De drog, olyan, mint a nikotin. Itt van a bizonyíték: [link]
2013. máj. 14. 12:47
16/20 anonim válasza:
Huu családháló, az aztán a hiteles oldal, ennyi erővel a velvet is lehetne, vagy a kiskegyed. :D
17/20 A kérdező kommentje:
Akkor is drog, keres rá egy hiteles oldalon. Siettem, nincs kedvem keresgélni.
2013. máj. 14. 13:06
18/20 A kérdező kommentje:
És függőséget okoz, hozzá lehet szokni, és több kell belőle, a kívánt hatáshoz. Olyan, mint a nikotin. Az egyik ismerősöm is mondja, hogy ő nem függő, csak ha nem iszik reggel, fáj a feje, meg álmos, még ha eleget is aludt.
2013. máj. 14. 13:39
19/20 anonim válasza:
Kb. 10 éve kávézok, volt olyan, hogy kimaradt 1 hét kávézás, semmi bajom nem volt. A nagy mennyiségű kávé okoz függőséget. A napi 2-3 teljesen jó.
20/20 Salx Narval válasza:
Nézd kedves, 35 éve kávézok, napi 2 csészével, se többet, se kevesebbet. Nem azért iszom mert függő vagyok, hanem mert szeretem. Na és, ha drog, akkor mi van? 2-3 kávétól, teától, senkinek semmi baja nem lesz. Ne legyél már ennyire önző az anyukáddal szemben, bizonyára neked is vásárol olyan dolgokat amit ő feleslegesnek és pénzkidobásnak tart, mégis megveszi, mert neked fontos. Ezen kell elgondolkodnod, nem azon, hogy leszoktasd. Abban igazad van, hogy káros lehet, ha túlzásba viszik de abban nincs, hogy egyre többet és többet kívánunk belőle. Függőséget minden okozhat, ha nem figyelünk a mértékletességre, legtöbbször nem is erről van szó, csak egy felvett jó, vagy rossz szokásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!