Görbe láb azaz O láb, milyen gyógytornát ajánlotok?
Készítettem képeket, a lényeg hogy korrekciós műtét 4,5 millió amire nincs pénzem, szóval milyen korrekciós gyógytornákat ismertek AMI HAT IS mert olvasok itt ilyenekről hogy a torna visszahajlítja a csontot, igaz ez? és ha igen melyik?
Tudom, hogy nem a legrosszabb, de néha zavar az egyensúlyban, nem a kinézete zavar.
Én nem az itthoni műtétről beszéltem.
Itthon azt csinálják hogy kivágnák csont darabot és egy éket beillesztenek.
Ukrajnában van egy orvos aki egy álványt szerel a sípcsontodra, belefúrja, lényeg hogy nem vág sehonnan semmit.
És a láb az álványnak köszönhetően kiegyenesíti magát, és nem is marad heg. A térdhez sem nyúlnak ezalatt ha valaki attól félne hogy elcsesznek valamit.
Csak a gond hogy 15.000 euró.
A levél amit kaptam miután kérdeztem. Akinek van pénze rá hajrá, lefordítottam nektek.
Köszönöm a levelét
Dr.Veklich végrehajtja az O láb (genu varum) korrekciós műtét bármilyen páciensen 5 és 70 év között.
Az egész kezelés 3 hónapos a korrekciós műtéttől egészen a Ilizarov-Veklich berendezés eltávolításáig.
Az O Láb (genu varum) korrekciós műtéthez el kell látogatnia a klinikákhoz, majd a kéthetes rehabilitáció után haza mehet. 2,5 fél hónapon belül el kell látogatnia mégegyszer a klinikánkra a berendezés eltávolításához.
A korrekciós műtét alatt Dr.Veklich kortokómiát hajt végre (részleges csont vágás) aztán kiegyenesíti a csontot természetes pozíciójába és rögzíti az Ilizarov-Veklich berendezéssel.
Eldöntheti az összeget az alapján milyen szállást részesít előnyben:
19 000 EUR (Luxus szoba)
17 000 EUR (Első osztályú szoba)
15 000 EUR (Másod Osztályú szoba)
A költségek fedezik a korrekciós műtétet, a szállást (14 nap), napi 3x étkezést, orvosi szolgáltatásokat és teszteket, napi 24 órás nővéri szolgálatot, minden orvosságot, mindenapi orvosi vizsgálatot, nagy sebességű Internetet, kábel TV-t, Ilizarov-Veklich berendezés eltávolítását, minden szállítást a repülőtérről/térre.
Tovább is maradhat ha ráfizet a szállásra:
225 EUR (Luxus szoba)
170 EUR (Első osztályú szoba)
130 EUR (Másod osztályú szoba)
Kérem, küldje el a lábáról készült képeket Dr.Veklich-nek a vizsgálathoz, elülről és hátulról. A kép készítése alatt legalább 1 cm-nek kell lennie a lábfeje között.
Itt vannak a válaszok a kérdéseire:
1. Tudok majd valaha komolyan újra táncolni, sportolni megterhelően?
Igen, a pácienseink visszatérhetnek normális életükhöz - futás, tánc, nehéz emelés, és más aktivitásokhoz.
2. Azt olvastam hogy a gyógyulási folyamat 2 hónap.
Az egész kezelés 3 hónap a műtéttől a Ilizarov-Veklich berendezés eltávolításáig.
3. De ez a műtét nem fogja megsérteni az izületeimet vagy a porcomat?
A műtét a térden kívül zajlik így nem sérti a porcokat. Ha e-mailen kapcsolatba lép velem, tudok Röntgen képeket küldeni régebbi páciensek lábairól.
If you have questions - please, ask.
Várom a válaszát
Pavel Korsun
Menedzser
Ortopédia klinika "Ladisten"
Biztonságos Ortopédiai Gondozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!