Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tudni a Redrum nevü...

Mit lehet tudni a Redrum nevü drogról?

Figyelt kérdés
Annyit tudok róla, hogy visszafelé olvasva murder. Mik az összetevöi? Mennyire veszélyes? Hol elterjedt, esetleg még valami?

#drog #redrum
2013. máj. 11. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol hallottál róla, én még sosem, pedig elméleti szinten sokat foglalkozok/tam drogokkal. Az interneten sem találtam szinte semmi információt ilyen nevű drogról, se magyar ha külföldi oldalon. Mind össze annyit találtam hogy létezik egy "Red Rum" fantázianévre hallgató elég erős heroin fajta. Bár nem tudom ez az infó is mennyire hiteles.
2013. máj. 15. 23:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennyit tudok én is. Ezért szeretném tisztán látni, mi is ez, honnan van, ki adta ezt a nevet stb...
2013. máj. 16. 07:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem világi szinten annyira kevés infó terjed erről, hogy nem sok esélyt látok rá.
2013. máj. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!