Reflux váladék?
Figyelt kérdés
Mitől lehet váladékozás a torkomban? A nyálkahártya felmaródástól? Szedek rá ppi gyógyszert de nem sokat ér. Már évek óta fent áll ez az átlászó néha kicsit színes nyúlós tapadós nyál.
Valakinek van valami hasónló problémája, vagy ötlete h elmúljon?
2013. máj. 11. 15:22
1/4 anonim válasza:
Nekem elmúlt a Contoloc tablattától kb 3 hónap alatt, bár a napokban megint éreztem a savat és volt váladék is a torkomban, de diétáztam és most jobb. Nekem a jó zöldséges levesek és az esti natur joghurt sokat segít, valamint a keksz ha mar a gyomrom. Ha cigizel, akkor azt hagyd abba, mert az is savat csinál.
2/4 A kérdező kommentje:
én is controllocot szedek már v 2 éve de nem múlt el. Napi mennyit szedtél?
2013. máj. 11. 21:57
3/4 Bélus66 válasza:
Neked milyen a felmaródás? ilyen sárgás hólyagok? nekem ugyan ez van folyik végig a cucc a garatban... én is ppi-t kaptam!
4/4 anonim válasza:
Eleinte napi kettőt, reggel és este, majd átálltam az egyre és végül elhagytam, mert megijedtem a mellékhatásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!