Pajzsmirigy túlműködés miatt kihullott haj visszanő várhatóan, ha rendeződnek a hormonok?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 13:44
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem attól is függ hány éves vagy, férfi vagy nő? Segíts rá hajnövesztő samponnal vagy szesszel, vannak táplálékkiegészítő tabletták is, de kérdezd meg az orvosodat mindenképpen róla. Egyébként nem alulműködésnél szokott a hajhullás előfordulni?
2/4 A kérdező kommentje:
Meg fogom nyilván kérdezni az orvost is, de az endokrin szakrendelésre nem olyan könnyű menni, hogy gondolok egyet és ott vagyok. Nov. 4-e a kövi időpontom, ezért is kérdeztem itt, hogy hátha kapok választ olyantól, akinek hasonló problémája van/volt, engem a valós tapasztalat azért jobban megnyugtatna mint az orvos válasza. Amúgy nem tudom, mi van alúlműködésnél, nekem túlműködik, és egy hónap alatt foltokban megkopaszodtam.
2009. okt. 1. 09:35
3/4 anonim válasza:
Szia.Nekem is pajzsmirigy túl műkődésem van most megint.Engem meg mütötek mivel túl müködött egy ideig alul müködöt(híztam)most megint tulmüködik.Én is most voltam a hajhullás miatt a dokinál.rettenetesen hullik.Azt mondta a doki hogy ha beállítja a gyógyszereket akkor elmúlik a hajhullás.remélem segítettem. 23/l
4/4 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál, én két hete szedem a gyógyszert és talán ez elmúlt két napban mintha kevesebb lenne a párnán a haj, bár már alig van miből hullania .... :-(((
2009. okt. 2. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!