Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel lehet beadni az algopyri...

Mivel lehet beadni az algopyrin 1g oldatos injekciót?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, 1g-os fájdalomcsillapító injekciót mivel tudom beadni magamnak? Fecskendőt találtam itthon, 20ml-est. Branül tűvel be lehet ezt adni? Milyen mellékhatásai lehetnek mondjuk 20g ilyen fájdalomcsillapítónak, és hogy lehet ezt kezelni? Mivel vénásan adom be magamnak, gyomormosás nem segít. Mivel gyógyszereket szedek napi szinten, milyen hatással lehet rá? (reggel 5gyógyszer, este 4) Lehet belőle komoly bajom, ha nem veszik észre időben?
2013. máj. 10. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Inkább idd meg!
2013. máj. 10. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:

Fecskendő?:D avval nehéz lenne..

Amúgy idd meg, úgy is hatásos, én is úgy szoktam.

2013. máj. 10. 17:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha megiszom, akkor van rá esély hogy időben észreveszik, és le van tudva egy gyomormosással...
2013. máj. 10. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy algopyrin ampullától akarsz meghalni? :)

Nem fog sikerülni. Max elmúlik a fejfájásod.

2013. máj. 10. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
de 20 ampullát akar..
2013. máj. 10. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akut mellék hatásai nem nagyon vannak, a csontvelőt nyomja le. Mindenféle fertőzésre hajlamos leszel.

Ez nem az öngyilkosság szere.

2013. máj. 10. 17:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Öngyilkossághoz azért kicsit röhejes lenne, csak ki akarom ütni magam kicsit. A szokásos 7-8000 mg már nem elég, gondoltam váltok valami újra. Öngyilkossághoz meg vannak sokkal egyszerűbb módok, fájdalomcsillapítótól még komolyabb bajom nem volt... Arra ott a nyugtató/altató és a pengék:)
2013. máj. 10. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Kiütni magad nem Algopyrinnel kéne.
2013. máj. 10. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Te egyszerűen ostoba vagy. Az Algopyrintől nem nagyon tudod magad kiütni, mivel közvetlenül nem nagyon hat a központi idegrendszerre. Fájdalomcsillapítók közül az opiátok ütnek, nem az ilyen non-steroid gyulladáscsökkentők. Ezzel csak a vesédet és gyomrod (az iv. beadott is károsítja a gyomrot) b@szod szét az évek alatt.

Ha ki akarod magad ütni valami érthetetlen okból, akkor ott vannak a benzodiazepinek, azok közül is főleg a rövid hatásúak. Pl. beveszel 1-2 szem Dormicumot (van ampullás forma is) és olyan készen leszel, mint 10 feles után és nem is csesződnek szét a szerveid. Csak erre rá lehet szokni.

Legjobb ha elmész egy pszichiáterhez és kezelteted magad.

2013. máj. 10. 19:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem szpichológusra, nincs semmi különösebb oka, csak egyszerűen ráálltam a gyógyszerekre, mióta 1-2éve napi 10-15 gyógyszert szedek. Valakinek még ötletek? Cataflan-nak milyen hatásai vannak? Mit tudtok még ajánlani?
2013. máj. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!