Villácska kérdése:
Könyök ropogás, aggódjak vagy ne? Sokat segítenének a tapasztalatok.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 1,5 éve sportolok 14 éves vagyok és nem hiszem hogy kopás lenne a könyökömben. De mégis kattog.
Nem néha egy nagyot, ahányszor kinyújtom a kezemet kattan egyet a könyököm néha hallani néha nem.(csak a jobb) De én érzem és aggódok miatta. Voltam ortopéd orvosnál mert rendszeresen kell járnom, megkérdeztem megmozgatta és azt mondta béres porcerőt kell szednem.Nem igazán törődött vele, mondjuk megértem mert fiatal vagyok. Most szedem is de egyáltalán nem enyhült. Valaki kérem írjon egy kommentet akinek van hasonló "panasza"! Engem csak idegesít.
2013. máj. 9. 21:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!