Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez aranyér? Tapasztalatok?

Ez aranyér? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Régen kezdődöt, hogy wc után véres lett a papír, és néha nagyon fájt közben. Az utóbbi időben viszont bedurvult, valami van. A végbelemen belül van nagy fájdalmam, nem kívül! Pedig úgy tudom belül nem fájhat, mert nincs érzőideg. Nagyon fáj néha naponta x ideig, függetlenül a wc-zéstől. De már a széltől is ősszegörnyednék :( Ha leülök fáj, főleg ha lendületből, és úgy érzem kisugárzik az egész női szervekig. Nőgyógyász látott. De van, hogy napokig semi bajom.

26/L

2013. ápr. 27. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne nőgyógyászhoz menj, hanem proktológushoz! Ez nem aranyér! Sürgősen menj orvoshoz!
2013. ápr. 27. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem ezzel mentem nőgyógyászhoz, csak nem rég voltam ott is.

Az aranyér kizárva? De mi lehet még? És hogy fájhat belül ha nincs ideg?

2013. ápr. 27. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor talán mégis van?
2013. ápr. 27. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Akik itt válaszolunk neked egyikünk sem orvos! Csak egy szakember tud biztosat mondani alapos kivizsgálás után!!!
2013. ápr. 27. 21:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat kértem, nem diagnózist :) És megyek orvoshoz evidens.
2013. ápr. 27. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
van belső aranyér is. nálam a Hemoclin gél válik be ilyenkor.
2013. ápr. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!