Tyúkszemre mi a jó kezelési mód, hogy gyorsan elmúljon?
Figyelt kérdés
Ajánljatok valami szert azt hiszem össze szedtem egy tyúkszemet.Nagyon picike szinte alig látni,de ha megnyomom baromira fáj az a pont.És most már úgy is érzem ha lépek.Gyorsan ki akarom írtani,ahogy hallottam ez fertőző is,lehet én is valami fürdőbe szedtem össze...2009. szept. 30. 09:56
1/2 anonim válasza:
nEM FERTŐZŐ A TYÚKSZEM! A tyúkszem a bőrmegvastagodás mélyen a bőr alatt.Tyúkszemtapaszt kapsz a patikában 3napig kell rajta hagyni,eleinte segít de nem végleges,nekem pedikűrös vette ki FÁJDALOMMENTESEN!!! V Egyébként cipő ,papucs okozza!
2/2 A kérdező kommentje:
1000éve volt már ilyenem,de akkor nem segíett a tapasz ,mert mindig lejött..valami ecsetelő kellene,de nem tudom i a hatásos..
2009. szept. 30. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!