Ezek normális dolgok?
Figyelt kérdés
15éves fiú vagyok. Amikor iskolában vagyok, órákon általában mindig szomjazok, sokat is iszom a többiekhez képest. Sok csokit ettem régebben mostmár nem annyira. 54kg vagyok hízni egy dekát nem tudok. Azt kérdezem hogy olvastam a cukorbetegség tüneteit és elkezdtem gyanakodni. Ez adhat okot arra hogy van valami bajom?2013. máj. 9. 17:37
1/4 anonim válasza:
Ne legyél hipochonder. Szimplán csak egy kamasz fiú vagy, akinek sok folyadékra van szüksége, főleg ilyen melegben amik mostanában vannak. Van egy 48kg-os ismerősöm, aki nem tud hízni, mégis teljesen egészséges!
2/4 anonim válasza:
volt osztálytársamról 3 hete derült ki hogy cukorbeteg. Azt mondta napi 5-6 liter vizet megivott és annyira fáradékony volt, hogy szinte ki se bírt kelni az ágyból. Elment orvoshoz, ott mondták neki hogy cukorbeteg, élete végéig szúrnia kell magát, meg gyógyszert szednie!
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy cukorbeteg lennél.Kamasz vagy meleg is van.de azért menj el egy vérvételre én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!