Ráestem a nyakamra. Elég rá a masszőr?
Ma reggel kick-box edzésen a nyakamra estem. Arra az oldalra, ahova este csak nehezen(de tudom!) fordítani a fejem, valamint az az oldali lapockám is fáj. Valószínűleg csak meghúzódott, mert nem roppant meg. Szerintetek érdemes lenne megmutatni egy orvosnak, vagy elég ha elmegyek egy masszőrhöz? Tud egyáltalán csinálni vele valamit? +ha nincs nálam taj kártya csak a száma akkor elzavarhatnak?
Köszönöm előre is a válaszokat. 22 N
Mondjuk az biztató, hogy a nyakad nem tört el, mivel még mindig tudsz netezni, és szerencsére nem tört el = nem haltál meg!
De azért elmennék a dokihoz, mert egy vizsgálatot, röntgent megérne, hogy bordatörés, vagy repedés, hasonlók terén mi újság van?
Köszi mindenkinek a válaszokat :)
Az eredmény: kicsúszott oldalra 3 csigolyám és meghúzódott a gerincem mellett az egyik oldalon végig az izmom. Helyreraktak mindent, úgyhogy most pár nap pihi, csak minimális mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!