Van ezen az oldalon nogyógyász?
Figyelt kérdés
HA igen, akkor írhatnák privátba ? Vagy bárki más aki tudna nekem segíteni. Írjon privátba. Nagyon szépen koszonom elére is.2013. máj. 9. 09:25
1/17 anonim válasza:
Remélem találsz itt is nőgyógyászt, de ha nem sikerülne, akkor ezen a linken kérdezhetsz bátran délután, én próbáltam már, és kaptam is korrekt választ még aznap este.
2/17 anonim válasza:
menj el orvoshoz ha nőgyógyásszal akarsz beszélni!
3/17 anonim válasza:
Ezen az oldalon inkább csak magukat nőgyógyásznak kiadó sarlatánokat találsz. Ha igazi orvosnak akarsz írni, akkor oda is írhatsz, amit az első válaszoló linkelt, de neki is:
4/17 A kérdező kommentje:
koszonom nagyon szépen :)
2013. máj. 9. 09:44
5/17 anonim válasza:
A 3. vagyok. A legjobb az lenne, ha tényleg elmennél egy igazi nőgyógyászhoz személyesen!
6/17 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, szeretném jelezni, hogy az általam linkelt oldalon valódi szakorvosok vannak, ugyanis kettőhöz is volt szerencsém személyesen, egyiküknél szültem. Szóval messze nem gondolnám, hogy sarlatánok, sőt...
7/17 anonim válasza:
A 3. vagyok. Én pont azt írtam Kedves első Válaszoló, hogy amit Te linkeltél, azon az oldalon is kérdezhet a Kérdező. A sarlatánokat erre az oldalra, tehát a gyakori kérdésekre értettem.
8/17 Shamandalie válasza:
Abban sem lennék biztos, hogy itt is csak sarlatánok vannak, de tény, hogy ritka a tényleges orvos.
9/17 A kérdező kommentje:
Épp most bongésztem az oldalt, és úgy tunik nagyon rendes orvosok vannak ott. Várom az 5 órát, hogy feltudjam tenni a kérdésemet, és remélem semmi komoly problémám nem lessz. Koszonom mégegyszer nagyon szépen azt az oldalt :)
2013. máj. 9. 14:39
10/17 anonim válasza:
Akkor jó, mert azt hittem valaki bebeszélte neked, hogy azok sarlatánok az intimzónán, pedig nem. Itt tényleg kicsi az esély, hogy valódi nőgyógyász van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!