Tinikori ágybavizelés? Lehet kezelni?
Este lefekvés elött menjen el wc-re.
Komolyan mondom, így megoldódott :)
Itt mindenképp pszichés dolog állhat, ez most nem hülyeség, de igy van, mindenképp orvosi segitségre van szükség, hiszen valami okozza, általában lelki dolog !!
Nekem a 6 éves lányom volt hasonló helyzetben mikor váltunk, 1 évig hordtam pszichologushoz, sajna megviselte a válás, de jártunk és meggyogyult, tehát mindenképp orvosi segitségre van szükség!!
Én is kb 14éves koromig bevizeltem,de a szüleim nem nagyon foglalkoztak vele. Orvoshoz is csak egyszer vittek,akkor azt hitték a vesémmel van baj. Gyógyszert szedtem hasztalan. Rettenetesen szégyelltem magam. Volt hogy már déltől nem ittam semmit,és mondanom sem kell hogy nem jártam sehová. Nálam egy idő után magától megszűnt,egyszer csak elmúlt. De sok szenvedéstől meg kíméltek volna ha foglalkoznak vele és kezeltetnek! Mindenképpen lelki oka van,és segítség kell! Nálunk pl apám alkoholista volt,anyám meg idegbeteg.
31N
az utolsó sorokat nem tudtam hogy megfogalmazni, elnézést!
amúgy köszönöm a válaszokat, remélem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!