Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tinikori ágybavizelés? Lehet...

Tinikori ágybavizelés? Lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm irtóra kétségbe van esve. 14 éves és ágybavizelési problémákkal küzd. (Régebben nekem is volt, de már elmúlt.) Azt szeretném megtudni, hogy lehetne e ezt valahogyan korlátozni, gyógyítani és ha igen, hogyan? Általában reggelre szokott nála mutatkozni a tény, hogy este volt valami...
2009. szept. 29. 22:14
 1/8 anonim válasza:
54%

Este lefekvés elött menjen el wc-re.

Komolyan mondom, így megoldódott :)

2009. szept. 29. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenképp pszichés dolog állhat, ez most nem hülyeség, de igy van, mindenképp orvosi segitségre van szükség, hiszen valami okozza, általában lelki dolog !!

Nekem a 6 éves lányom volt hasonló helyzetben mikor váltunk, 1 évig hordtam pszichologushoz, sajna megviselte a válás, de jártunk és meggyogyult, tehát mindenképp orvosi segitségre van szükség!!

2009. szept. 29. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
De mi az h tény hogy este volt valami ... ha hülyét csinálsz a kérdezöktöl, máshol rakd fel a kérdést... és tényszerüen válaszoltam, de most olvastam utolsó soraid, lehet ez a hogy volt valami, ....alapon tudod, majd lesz valami és várd a gyogyulást magadtol, bocs ha utolag félre értelmeztem. Elözö vok
2009. szept. 29. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja persze lehet humor kategoriába akarta irni! Amugy meg ugy lehet korlátozni hogy nem iszik, gyogyitani meg ahogy leirtuk elöbb, bár...
2009. szept. 29. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is kb 14éves koromig bevizeltem,de a szüleim nem nagyon foglalkoztak vele. Orvoshoz is csak egyszer vittek,akkor azt hitték a vesémmel van baj. Gyógyszert szedtem hasztalan. Rettenetesen szégyelltem magam. Volt hogy már déltől nem ittam semmit,és mondanom sem kell hogy nem jártam sehová. Nálam egy idő után magától megszűnt,egyszer csak elmúlt. De sok szenvedéstől meg kíméltek volna ha foglalkoznak vele és kezeltetnek! Mindenképpen lelki oka van,és segítség kell! Nálunk pl apám alkoholista volt,anyám meg idegbeteg.

31N

2009. szept. 29. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem is válás viselt meg nagyon kiskoromban, és küzdöttem ilyennel. :( Úgy küzdöttem le, hogy alig ittam sokáig, és minden lefekvés előtt kimentem wc-re, ha kellett, ha nem. Sokáig tartott, de sikerült.
2009. szept. 30. 00:43
 7/8 A kérdező kommentje:

az utolsó sorokat nem tudtam hogy megfogalmazni, elnézést!

amúgy köszönöm a válaszokat, remélem segít.

2009. szept. 30. 15:39
 8/8 anonim válasza:
én nekem is ez volt és ahogy az egyik válaszoló mondta lefekvés elött mennyen el wc-re nálam is bevált már 1 éve nem volt ilyesmi dolog :)
2011. nov. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!