Ez így most már elég tiszta és bacimentes?
Figyelt kérdés
Anyuval ma megetettünk egy kiscicát, akit valaki kidobott, szegényemet még meg is haraphatta egy kutya, mert a nyakán volt egy harapás folt. Zacsiban vittem és szegényem annyira éhes volt, hogy még a zacsit is elhalászta a kezemből mielőtt kiönthettem volna a kaját. De nem szivesen hagytam a zacsit a "fő" utcán, mert nem szeretek szemetelni, így amikor megette megfogtam (csúszott a szafttól így az egyik markomba vettem) és kidobtam a kukába... Itthon ha 1-szer nem akkor egyszer sem mostam kezet, ciffel is meg szappannal is a könyökömig. Így most már elég jól lemoshattam a cicanyálat meg ilyesmit ?
Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
2013. máj. 8. 10:09
2/3 anonim válasza:
Sztem is jó lesz már. Nem vittétek haza a cicát?? Esetleg vhová ahol befogadják az állatokat?
3/3 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos tömeg van a menhelyen és nem tudnak már befogadni állatot. Haza meg nem hozhatom, mert 10-emeletesben lakunk és itt semmi mozgástér nincs, valamint sajnos reggel megyünk, este jövünk alapon van nálunk, így még odafigyelni sem igazán tudnánk rá. A harmadik meg, hogy apukám allergiás a szőrre így megint nem jön össze. :(
2013. máj. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!