Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitol faj a mely levegovetel?

Mitol faj a mely levegovetel?

Figyelt kérdés
általában nem szoktam futni (kb nem futottam már komolyabban 4-6 hónapja mer angliában élek és sz*r ido volt ) nah szal tegnap elmentem futni durván olyan 5-7 kilometert és kozben is már éreztem hogy elkezdett igy égni a légcsovem vagy nem is tudom, a tudo"m talan. azóta is fáj ha mélyebb levegot veszek. kicsit rákerestem neten azt irták hogy mellhártya gylladás de ott sokkal erosebb fájdalomrol beszéltek. nekem pedig nem faj annyira hogy most húde mennyire. csak ha mélyebb levegot veszek akkor igy nyom /szúr egy kicsit a torkom . nem tudom mi lehet vagy hogy kéne e miatta aggodnom, elore is koszi a valaszokat. (bocsi a helyesirási hibakert vagy ekezetekert csak eleg gyoszos ilyen billentyuzeten irni :D )
2013. máj. 7. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Mitől.. a futástól. De ez nem gáz, a probléma az ízületeidben lesz.

Guggolj inkább, végezz kitöréseket, Taichizz-jógázz.. Ne idegesíts azzal engem, hogy futsz mint egy divatmániás tinilány. Ha tinilány vagy, akkor pedig emelkedj ki a kortársak közül, és értelmes edzést végezz!! :)

2013. máj. 8. 00:06
 2/3 A kérdező kommentje:
igazábol 16 éves fiu vagyok :D
2013. máj. 8. 01:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Mekkora vicc. De akkor is jobb edzést érdemelsz.
2013. máj. 8. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!