Nehez levegovetel! Mitol lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 14 eves srac vagyok! Nagyon kulongleges tuneteim vannak.. Bejartunk a kornyeeken minden korhazat millio es 1 vizsgalatot csinaltak de nem tudjak hogy mi bajom lehet.. Ha valaki segiteni tudna hihetetlenul halas lennek neki.. Mert ezzel nem lehrt egyutt elni.. Szoval altalaban etkezes utan vettem eszre ezt a tunetet hogy elojon de nem csak etkezes utan.. Lelegzem rendesen egy darabig es egyszer csak erzem hogy mintha kene sojhatsak hogyismondjam.. Sok levegot kene beszivjak azt erzem es szivom szivom szivom es egyszer csak mintha azt ereznem hogy mar nem fer tobb a tudomben de en meg erzem hogy kell meg eppen egy nagyon pici.. Es ez ugyanigy van mikor asitani akarok akkor is.. Ess 10bol 1-2nel sikerul rendesen szuszogni.. Mindenfele vizsgalotot osszejartunk mar tudorontgentol elkezdve ekgig mindenen voltunk.. 6-7 uvegcse vert vettwk.. Aztmondtak h kalcium hianyom van.. Oke rendben elhiszem szedem is de h ilyen tunetek legyenek tole?!O.o mar 2 honapja szedem a magne b6-ot es a kalcium de meg mindig semmi valtozas.. Nagyon kerem ha valaki tudja h ienkor mit lehet tenni az irjon!!! Koszonom elore is!!2010. dec. 20. 22:25
1/5 A kérdező kommentje:
Probaltam a leheto legerthetlben leirni.. De szntem aki tudja h ez mitol van az megkell ertse..
2010. dec. 20. 22:30
2/5 anonim válasza:
pont ez van velem is...de én lesz*rom megszoktammár
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem barcsak helyrejonne mar.. Jarok kondi birkozok es ott jonnek elo ezek a tunetek nem lehet edzeni sem tole.. Mert mindig meg kell allj h valahogy levegot vegyel.. Amugy birkozni 1 hete fogtam neki csak attol biztos nincs mert tobb mint 1 eves ez a "betegseg"
2010. dec. 20. 22:44
4/5 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyesmi tünetem,mikor pánikbeteg lettem,sok éve az vagyok,stresszhelyzetre előjön általában,gyógyszert szedek évek óta.Szóval nekem a pánikrohamokkor olyan volt,mintha nem jutna elég levegő a tüdőmbe,és mindig sóhajtoznom kellett,ami elmúlt,ha nem agyaltam rajta,hogy mindjárt megfulladok stb.de ez nekem elég hosszú folyamat volt,hipohonder is vagyok,ez még rá tett,hogy állandóan a betegségektől féltem.Ha lefoglaltam magam,elmúlt.Ha neked is ilyesmi van,akkor neurológushoz,vagy kineziológushoz menj,én is kivizsgáltattam magam akkor,mindenhol azt mondták stressztől van.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem stressz helyzetben sem elo mindig.. Ha peldaul tvzek vagy olvasok akkor is eloszokott jonni.. De nem tudjuk h mitol lehet.. Milyen gyogyszert szedsz? Es bovebben mi is az a panikbetegseg? Mert nem hiszem h en az lennek..
2010. dec. 21. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!