GYORS VÁLASZT LÉGYSZI HA VAN ÖTLETED, mit tudok tenni az ellen ha olyan érzésem van, hogy valami belemászott a fülembe?
Figyelt kérdés
nem tudom mitől van ez, de bármit csinálok, mintha még mozogna is... próbáltam az előbb kimosni, ha tényleg valami bogár, pók vagy akármi, már meg kellett volna halnia. próbáltam összenyomni is, vagy fogülpucolózni, de mintha még mindig ott lenne...2013. máj. 6. 23:07
1/8 anonim válasza:
Elmesz az ugyeletre, ott megnezik
2/8 anonim válasza:
Ügyelet! Lehet, hogy olyan helyen van, amit már nem érsz el. Ha úgy érzed, biztos hogy van ott valami.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi, szerintem megoldódott, már nem érzem.
olvastam, hogy az étolaj elvileg segít, abban megfullad
2013. máj. 6. 23:52
4/8 anonim válasza:
De attól még ottmarad és gyulladást provokálhat! Meg váladékozást. Ki kell szedni.
5/8 A kérdező kommentje:
mégse. most érzem megint :s
ügyeletre most biztos nem megyek, holnap érettségi, megpróbálok pihenni amennyit még tudok
fájdalom nincs, csak fura érzés, mintha csikiznék belülről a fülemet
mitől lehet ez?
2013. máj. 6. 23:58
6/8 anonim válasza:
Jesszus, hogy bírod elviselni a tudatot, hogy van ott valami...
8/8 anonim válasza:
menj el dokihoz .Az ismerősömnek is a múltkor pók mászott a fülébe ,a doki kimosta a fülét,úgy jött ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!