Mikor kerülhetek kórházba, ha mostantól nem iszok?
Figyelt kérdés
Vagy mit tegyek, hogy kórházba kerüljek?
(Légyszi ne kezdjétek mondani ,hogy így hülye vagy meg te beteg ember, meg olyanokat se ,hogy szaladj ki az úttestre ha jön egy kocsi és hasonlók:D )
Köszi:)
2013. máj. 6. 19:58
1/7 anonim válasza:
Ugorj ki az ablakon, sokkal gyorsabb.
2/7 anonim válasza:
Minek akarsz kórházba kerülni??? Örülj neki, hogy egészséges vagy! Meg amúgy sem kéne ilyenekkel szórakoznod, hogy nem iszol X napon keresztül, mert lehet, hogy kórházba kerülsz, de olyan visszafordíthatatlan károsodások is lehetnek majd a szervezetedben, hogy esetleg ki meg soha nem fogsz onnan. Gondolkodj kicsit!
3/7 anonim válasza:
biztos nem akar érettségire menni
5/7 anonim válasza:
ha érettségiről van szó én anno csináltam egy puklit a fejemre, bementem a sürgősségire mondtam hogy szédülök hányok. természetesen mindenki levágta hogy miről van szó ennek ellenére elajánlották hogy befeküdhetek pár napra ha akarok( illetve gondolom muszáj volt nekik) .. nem akartam mert csak azt az egy érettségit akartam kihagyni. amúgy egy sima orvosi igazolással is meg kell hogy engedjék hogy áttold a követező időszakra stb csak a tanárok ezt nem terjesztik. ugyhogy háziorvoshoz menj el azt kész
6/7 anonim válasza:
Még téged is a tőlünk levont TB járulékból ápoljanak kórházban, miközben magadnak akarsz bajt okozni?
Szánalmas. Látszik, hogy még nem vagy dolgozó ember, aki még azt sem engedheti meg magának, hogy táppénzre menjen amikor igazából beteg lesz... Remélem egyszer megtanulod megbecsülni az egészségedet, bár most még nem érzed kiváltságnak...
26/N
7/7 anonim válasza:
20:16 Lehet, hogy már most visszafordíthatatlan agykárosodása van, hogy ilyenen gondolkodik.
Egy újabb ingyenélő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!