S. O. S! Teljesen tanácstalan vagyok! S. e. g. í. t. e. n. é. t. e. k? 17/L (bővebben lent)
Előre is köszönöm annak,aki végigolvassa,és ír normális(azaz) kultúrált kommentet!:)
Ezek a tüneteim:3 hete gyakori vizelési inger,fájdalmas vizelés,alhasi görcs 3 napja,volt,hogy éjszaka felébredtem rá.(Voltam általános vizeletvizsgálaton,mikroszkókison is megnézték,hogy van e benne baktérium stb,magyarul,hogy fel vagyok-e fázva,negatív lett.)Olvastam,hogy a húgyhólyag daganat,ha továbbterjed a az izomrétegbe,akkor alhasi fájdalom is jelentkezhet,szóval aggasztó.
Ezenkívül van a húgycső és a hüvelybemenet vagy hüvelyben(nem tudom eldönteni,de inkább hüvely),valami nem odaillő fájdalmas duzzanatféle,ami már szinte teljesen takarja a hüvelybemenetem.Illetve van nagyon sok színtelen,néha enyhén fehéres váladék,amit nem tudom,hogy a húgycsőből vagy a hüvelyből jön-e,de olyan durva,hogy a bugyim is tiszta olyan tőle.
Ezenekívül van még nehézlégzésem,ami csak így nyugalomban rámjön kb 2 hete,előtte csak lépcsőzéskor jött elő,ugyanez vonatkozik a magas pulzusszámra.Most mértem,nyugalomban 110 volt/perc.Most is ásítozok,mert úgy érzem nem kapok elég levegőt.
Fél órája,amikor kinn voltam mosdóban,mert nagyvécéznem kellett,ráadásul hasmenésem volt az alhasi görcstől,mondjuk feljebb is görcsölt a hasam.Ja,és ezenkívül pár hete,amióta kicsit jobb az idő teljesen lever a víz,úgy érzem mintha 30 fok lenne,reggel is úgy ébredek,hogy tiszta víz vagyok.Azt tudni kell,hogy a családomban már meghaltak páran infarktusban.
Hova forduljak?Nőgyógyásznál voltam,azt mondta az a valami amit érzek csak gyulladás,de nem meg lejjebb és nagyon fáj,mikor megvizsgált,és hozzáért ahhoz a részhez,ahol az a rendellenes valami van.
Menjek el először urulógushoz szerintetek vagy inkább ultrahangra?(mert elvileg azon is látszik,ha netán van valami elváltozás a húgyhólyagnál,ugyanis tartok tőle,hogy az urulógus hamar elzavar,meg se vizsgál rendesen csak letudja pár gyógyszerrel,én pedig ki szeretném szűrni,hogy netán rákos elvátozás van-e,ha már egyszer ilyen durva panaszaim vannak ennyi ideje,és felfázva meg nem vagyok.
Kardiológián többször voltam már,de amikor laikusként is láttam,hogy nem rendesen mennek a görbék a terheléses ekg-nál,akkor arra azt mondták,hogy nincs baj,mozogjak többet.De pont ez az,hogy nem tudom magam terhelni,pedig szeretném!Menjek újra,mit mondjak,hogy végre komolyan vegyék,hogy nagy a baj,mert egyre rosszabbul érzem magam?
Hónapok óta gyenge vagyok,de azt csak a kimerültségnek tudtuk be a suli miatt,pár napja észrevettem,hogy fogytam 3 kg-t pedig szinte ugyanúgy eszem,mint eddig.
Mit tegyek?
*Nőgyógyásznál voltam,azt mondta az a valami amit érzek csak gyulladás,de nem meg lejjebb és nagyon fáj,mikor megvizsgált,és hozzáért ahhoz a részhez,ahol az a rendellenes valami van.
A mondat helyesen:Nőgyógyásznál voltam,de azt mondta,hogy az a valami,amit érzek csak gyulladás,de biztos nem,mert semmit nem javul,pedig bekente krémmel.Nagyon fájt,amikor megvizsgált,vagyis leginkább akkor,amimkor ahhoz a fájdalmas részhez ért,de ülve,spontán is fáj.
Huhh. Komolyan hangzik, amit leírtál.
De lehet, hogy tudok valamit... Merre laksz?
Az ilyen belső gyulladás akár hetekig is elhúzódhat mire meg gyógyul.
Ha nincs rendesen kikúrálva újra és újra elő jön.
Azért ezt meséld el a házi orvosnak és kérd tőle,hogy küldjön el kivizsgálásra.
Jobbulást!
Köszönöm a válaszokat!:)
A vérképem teljesen jó,pár napja csinálták.A crp szintem és a vérsüllyedésem is totál normális,ezért is aggódom annyira.Mert azt mondják,hogy a crp bármilyen gyulladásra eléggé megemelkedik,tehát a nőgyógyász és az egyik kedves kommentelő téved(sajnos),mert akkor ezekszerint nincs hüvelygyulladásom.Baktériumokat pedig nem találtak a vizeletemben,tehát sajnos a felfázás kilőve. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!