Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S! Teljesen tanácstalan...

S. O. S! Teljesen tanácstalan vagyok! S. e. g. í. t. e. n. é. t. e. k? 17/L (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm annak,aki végigolvassa,és ír normális(azaz) kultúrált kommentet!:)

Ezek a tüneteim:3 hete gyakori vizelési inger,fájdalmas vizelés,alhasi görcs 3 napja,volt,hogy éjszaka felébredtem rá.(Voltam általános vizeletvizsgálaton,mikroszkókison is megnézték,hogy van e benne baktérium stb,magyarul,hogy fel vagyok-e fázva,negatív lett.)Olvastam,hogy a húgyhólyag daganat,ha továbbterjed a az izomrétegbe,akkor alhasi fájdalom is jelentkezhet,szóval aggasztó.

Ezenkívül van a húgycső és a hüvelybemenet vagy hüvelyben(nem tudom eldönteni,de inkább hüvely),valami nem odaillő fájdalmas duzzanatféle,ami már szinte teljesen takarja a hüvelybemenetem.Illetve van nagyon sok színtelen,néha enyhén fehéres váladék,amit nem tudom,hogy a húgycsőből vagy a hüvelyből jön-e,de olyan durva,hogy a bugyim is tiszta olyan tőle.

Ezenekívül van még nehézlégzésem,ami csak így nyugalomban rámjön kb 2 hete,előtte csak lépcsőzéskor jött elő,ugyanez vonatkozik a magas pulzusszámra.Most mértem,nyugalomban 110 volt/perc.Most is ásítozok,mert úgy érzem nem kapok elég levegőt.

Fél órája,amikor kinn voltam mosdóban,mert nagyvécéznem kellett,ráadásul hasmenésem volt az alhasi görcstől,mondjuk feljebb is görcsölt a hasam.Ja,és ezenkívül pár hete,amióta kicsit jobb az idő teljesen lever a víz,úgy érzem mintha 30 fok lenne,reggel is úgy ébredek,hogy tiszta víz vagyok.Azt tudni kell,hogy a családomban már meghaltak páran infarktusban.

Hova forduljak?Nőgyógyásznál voltam,azt mondta az a valami amit érzek csak gyulladás,de nem meg lejjebb és nagyon fáj,mikor megvizsgált,és hozzáért ahhoz a részhez,ahol az a rendellenes valami van.

Menjek el először urulógushoz szerintetek vagy inkább ultrahangra?(mert elvileg azon is látszik,ha netán van valami elváltozás a húgyhólyagnál,ugyanis tartok tőle,hogy az urulógus hamar elzavar,meg se vizsgál rendesen csak letudja pár gyógyszerrel,én pedig ki szeretném szűrni,hogy netán rákos elvátozás van-e,ha már egyszer ilyen durva panaszaim vannak ennyi ideje,és felfázva meg nem vagyok.

Kardiológián többször voltam már,de amikor laikusként is láttam,hogy nem rendesen mennek a görbék a terheléses ekg-nál,akkor arra azt mondták,hogy nincs baj,mozogjak többet.De pont ez az,hogy nem tudom magam terhelni,pedig szeretném!Menjek újra,mit mondjak,hogy végre komolyan vegyék,hogy nagy a baj,mert egyre rosszabbul érzem magam?

Hónapok óta gyenge vagyok,de azt csak a kimerültségnek tudtuk be a suli miatt,pár napja észrevettem,hogy fogytam 3 kg-t pedig szinte ugyanúgy eszem,mint eddig.

Mit tegyek?

2013. máj. 5. 19:17
 1/5 A kérdező kommentje:

*Nőgyógyásznál voltam,azt mondta az a valami amit érzek csak gyulladás,de nem meg lejjebb és nagyon fáj,mikor megvizsgált,és hozzáért ahhoz a részhez,ahol az a rendellenes valami van.

A mondat helyesen:Nőgyógyásznál voltam,de azt mondta,hogy az a valami,amit érzek csak gyulladás,de biztos nem,mert semmit nem javul,pedig bekente krémmel.Nagyon fájt,amikor megvizsgált,vagyis leginkább akkor,amimkor ahhoz a fájdalmas részhez ért,de ülve,spontán is fáj.

2013. máj. 5. 19:22
 2/5 acelsziv ***** válasza:

Huhh. Komolyan hangzik, amit leírtál.

De lehet, hogy tudok valamit... Merre laksz?

2013. máj. 5. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen belső gyulladás akár hetekig is elhúzódhat mire meg gyógyul.

Ha nincs rendesen kikúrálva újra és újra elő jön.

Azért ezt meséld el a házi orvosnak és kérd tőle,hogy küldjön el kivizsgálásra.

Jobbulást!

2013. máj. 5. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztosan UH vizsgálatra mennék,kismedenceire első körben.Valami bajod biztosan van,de nem hinném,hogy daganat.teljes vérkép vizsgálatra is szükség lenne.Gomba is okozhatja a felfázásos tüneteket,meg hüvely gyulladást is.Lehet probléma a vesével is pl.ha vesehomokod van,okozhat irritációs tüneteket és alhasi panaszokat.Az izzadás,meg a terhelhetőség csökkenése is tünete lehet valami betegségnek.Próbálj teljes kivizsgálást csináltatni.
2013. máj. 5. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

A vérképem teljesen jó,pár napja csinálták.A crp szintem és a vérsüllyedésem is totál normális,ezért is aggódom annyira.Mert azt mondják,hogy a crp bármilyen gyulladásra eléggé megemelkedik,tehát a nőgyógyász és az egyik kedves kommentelő téved(sajnos),mert akkor ezekszerint nincs hüvelygyulladásom.Baktériumokat pedig nem találtak a vizeletemben,tehát sajnos a felfázás kilőve. :S

2013. máj. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!