Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MIk ezek a fehér darabkák...

MIk ezek a fehér darabkák amik a torkombol jönnek fel?

Figyelt kérdés
Nem sürün, kb havonta 1-2szer ilyen pici kis fehér darabka jön fel ha jobban köhögök, és elég büdös is.. ez mi és honann jön vagy miböl alakul? volt már valakinek ilyen?
2009. szept. 27. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Genny, gyulladástól. Havonta 1-2-szer, az elég sok. Bár ha nem vagy lázas és magától meggyógyul, nem kell feltétlenül orvos.
2009. szept. 27. 20:06
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm..!

Igazából semmi bajom sincs, csak egyszerűen jön...érdekes..

2009. szept. 27. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem lepedék. Lehet, hogy van egy kis diverticulum (öblösödés) a nyelőcsöveden, ahol felgyülemlik a táplálék és ott erjed, ezért kellemetlen szagú.
2009. szept. 27. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem detritusos a mandulám elég sokszor (mandulakő), egy ideig túlaggódtam, elmentem fülorrgégészhez,kiszedettem ha felgyűlt,stb. de leválik magától is, ezért nem para csak féltem h belélegzem egyszer. szóval az néha köhögésre ingerel és van hogy nemis látom mert lejjebb alakul ki,vagy nem feltűnő helyen, de attólmég az az.

szóval előzőek amit írtak +amit én=az a legjobb ha fülorrgégésszel megnézeted egyszer, hogy tudd,mert lehet pár dolog

2009. szept. 27. 20:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokaT!
2009. szept. 27. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt. Kb. 5 hónapig tartott, aztán magától elmúlt, szerencsére. És tényleg nagyon büdösek:D
2009. szept. 28. 07:32
 7/12 A kérdező kommentje:

:D:D

Nekem már évek óta van..

de nagyon ritkán :)

2009. szept. 28. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok.

Olyankor nem jön rád ilyen nagyon köhögési roham, mert irritál?

A lényeg, hogy azért nem ártana a körzeti orvost megkérdezni, mert szerintem mi nem tudjuk itt megmondani, hogy mi az:D És mégis csak kellemetlen nem? Szóval jobb lenne, ha a körzeti csinálna valamit:)

2009. szept. 29. 09:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Szia!:)

Nem igazán, semmi irritáló érzés nincs.. de megfogom kérdeznia dokit hogy miez..:)

KÖszike!

2009. szept. 29. 15:08
 10/12 anonim válasza:
pontosan ugyanez az én gondom is, azóta találtál már rá valami módot amitől elmúlik? Talán ha még nem lenne ennyire büdös elviselhető lenne... :S (naponta töbször is mosok fogat aki szerint nem lennék elég higénikus)
2010. nov. 11. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!