Miért van az, hogy nincs elég levegőm? Illetve mindez
csak a növésemnek köszönhető?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy néha olyan nagyokat kell sóhajtanom, hogy elég levegőhöz jussak, hogy addigra azt amit már beszívtam el is használom! Úgy érzem mintha kicsi lenne a tüdőm vagy csak nem engedné valami eléggé kitágulni, ez főleg akkor van ha sportolok pláne akkor ha az izmaimat befeszítem! Lehetséges, hogy azért mert már több mint fél éve kondizok, tömeget növeltem és nem elég fejlett a tüdőm pláne ehhez a nagy testhez? Mert még most kezdek esetleg szervileg fejlődni? '3 éves vagyok és aggaszt jól megy alapvetően minden nem feltétlen gátol ez, de amikor már futok egy ideje akkor nagyon zavaró tud lenne hát meg végül is máskor is! Említettem, hogy kondizok és mostanában nagyon sokat edzettem mellizomra. Fejlődött is elég rendesen. Finoman szólva kb majdnem úgy teljesítek mint egy 17 éves haverom aki ugyan ennyi ideje kondizok és ő sem rosszul tolja az ipart! Tehát van valami köze ehhez? És akkor már megkérdezem, hogy mostanában kicsit magas a vérnyomásom és meg-meg szédülök egy kis időre olyankor arra az egy két másodperce nincs se kép se hang! Van köze hozzá? Vagy esetleg ezek így összesen mutatnak valami olyat amivel orvoshoz kellene fordulnom? Tényleg aggaszt hiszen sportolok és sportolnék élném az én szép kis egészséges életemet és közbejönnek ilyen dolgok amik talán akadályozhatnak is? (Megjegyzem semmit sem szedek, nem iszok energia italt sem kólát üdítőt néha teát illetve rendszeresen tejet a fehérje miatt amit én soha nem is leszek szerekkel pótolni szóval nem akarok soha szedni semmi kis ér tágítót fehérjét proteint szóval semmit! Tehát nem hiszem, hogy ahhoz képest amilyen világban élek egészségtelenül élnék, nem eszek hamburgert mekis kaját hanem reggel szendvicset vagy valami ilyesmi könnyű ételt/ gabonapelyhet ebédre főtt étel a vacsorákat próbálom elhagyni rendszeresen! Szóval van valami bajom? 13 éves vagyok 178 cm 90kg. Nem egy elhízott tunya alak! Mindent őszintén írtam és ha értelmes válaszokat adnátok rá megköszönném elvégre még is az életemről van szó amit egészségesen akarok leélni! Már ha azt az isten is úgy akarja! Köszönöm előre is! Remélem mihamarabb választ kapok!
2013. ápr. 25. 20:24
1/1 anonim válasza:
lehet,hogy későn írok de nekem is ilyesmi bajom van.nálam úgy van,hogy normálisan veszem a levegőt mégis rászorulok arra,hogy nagyobbakat vegyek és nem jutok elég levegőhöz.én is ennyi idős vagyok csak én nem edzek annyit XD és azért nem is eszek olyan egészségesen (de ne úgy képzelj el,mint egy szumós azért próbálok az egészséges kajára szokni, na meg edzeni) nekem egy hónapja kezdődött el ez az egész és szóltam a szüleimnek, az unokatesóm azt mondta,hogy nála is volt ilyen de már nem és azt mondta még,hogy ezt úgy 'elhagyod' szval észre sem veszed és abbahagyod.de nekem nem ezért majd inkább elmegyek orvoshoz és jobb ha te is ezt teszed
szerintem annyira ne vedd komolyan az edzést ha van időd akkor focizz a haverokkal mert az jó :D és egészséges és a vacsorát el ne hagyd!mert az nagyon fontos csak próbálj könnyebb kaját enni és kevesebbet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!