Mért van az hogy elkezdtem boxolni és nagyon hamar kifuladok?
Figyelt kérdés
elkeztem edzegetni és a szokásosnál és a többi embertől joval hamarabb kifuladok a szivem mint ha nem birná am ha sulyemelésről van szó akk erősebb vagyok mint aki régebb ota lent van és edz de ha folyamatos ütésről van szó vagy boxról percek alat kifuladok és a szivem ugy lüktet hogy alig kapok levegőt szinte régen gond volt a szivemel lehet hogy köze van hozzá vagy csak a tél lustasága miatt van?2013. ápr. 22. 19:16
1/1 anonim válasza:
Mert még gyenge az erőnléted.Igen a télnek is köze van hozzá.Át kell állni a szervezetnek a nagyobb munkára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!