Szoliba csak szoli krémet vagy minőségi testápolót?
sziasztok!
szoliba kezdtem járni 24 vagyok.
voltam már, de most a csokicsöveket használom.
viszont nem akarok annni pénzt költeni még a szoli krémekre, meg drágák is ahogy néztem a szoliban... :(
Dove-ot szoktunk használni régen is azt használtam mikor szoliztam bár az hagyományos szoli volt...
szerintetek probléma lenne ha hagyományosat használnék krémet? vagy minden 2. alkalomkor vegyek egy kis krémet a szoliban?nem merem megvenni a nagyot mert sok féle van,a testápoló szerintem ugyan úgy véd/ápol..
mert ha nem muszáj a szolikrém maradnék a Dove-nál.
Csak hogy ugye azt mondják a szoli krém kifejezetten arra szolgál hogy a szint elősegítse....meg bla bla tudjátok...
szerintetek??
Köszi annak aki segít! könnyebb lenne a döntés ha tudnám a tapasztalatokat...
ui- ha meg már ritkítom a szolizást ha már van színem akkor....? szóval értitek.. :))
Üdv. Kata
Szerintem egy jobb fajta testápoló, krém is megteszi, a szoli krém beleég a bőrödbe és sárgít szerintem. De van többfajta is, jobb minőségűek, szóval elképzelhető hogy előnyös is lehet.
Én baba krémet használok, nekem tökéletes, bár hagyományos szoliba járok, de szerintem teljesen mindegy, hogy milyen, ha leégsz akkor úgyis leégsz tök mindegy mivel vagy bekenve, ha meg már van egy kis alapszíned, akkor tökéletes a szoli krém, egyenletesen barnulsz tovább, ne költs feleslegesen drága krémekre, de te érzed hogy hogy jó neked. Szerintem maradj a sima testápolónál, kenőcsöknél. A szolárium krémek eleve jobban károsítják a bőrt, mint maga a barnulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!