Használt ruha kereskedésekben, dúrkálókban, angol használt ruhás üzletekben lehet minőségi/márkás termékeket találni?
A barátnőm ott dolgozott, ő azt mondta, mielőtt boltba kerülne, már a válogatásnál a márkás ruhákat elviszik, megveszik, nem is tudom, de a lényeg, hogy ritka, amikor márkás, jó állapotú érkezik a boltba. Én már fogtam ki ilyet, régen pedig többször előfordult, hogy nagyon jó felsőruhákat (meg pár szoknyát) vettem tényleg pár száz forintért. Nadrágot nem lehet és nem is érdemes ott vásárolni, mind elég ratyi.
Ami pedig ki van állítva (volt már olyan, hogy a kirakatos ruhát akartam) sem biztos hogy megkapod. Nekem azt mondták egy ilyennél, hogy már valaki felíratta magát rá a ruhára, de a kirakatban díszeleg mint vevőcsalogató addig is. Ezt nem mondták ki, de lehet van egy lefutási idő, amíg ugyanaz van kirakva.
Szerintem az eladónak nem érdeke félretenni, és nem is tudná, hogy neked ízlésed szerint épp mi felel meg, jobb nyakadba szedni a lábad, és végigjárni rengeteg angol turis boltot.
Van, bár nem tudom, hogy mit értesz márkás alatt.
ha az extrém luxus holmikat, amikből 1-2 darab készül kifutóra, meg hasonlók akkor nem valószínű (bár ki tudja...), de egyébként lehet találni.
De érdemes menni ruhacserékre is. Voltam olyanon is, ahol Katti Zoób ruha is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!