Mit tegyek komoly depresszió ellen?
Van egy barátném, kivel 3 év után abbahagytam a barátságot, mivel kibeszélt hátulról, és olyanokat tudtam meg róla, miket nem sejtettem.
Az iskolában most ellenem hergeli a közösséget. Van egy lány, kivel most vagyok, de nem csak a volt barátném, hanem más okok miatt is rengeteget vagyok ideges.
Nem tudom, hogyan kerüljem el arról a figyelmem, hogy bántanak egész nap. Gyógyszert szedek, orvoshoz járok, de nem segít. Minden rossz gondolat van a fejemben, csak jó nem. Éjszaka alig alszom, nem tudok odafigyelni másokra ....!
Teljesen ki vagyok borulva. Kérem, aki tud, adjon tanácsot!
Eljutottam odáig, hogy elájulok, szédülök, hányok, rosszul vagyok...!
Dekadens állapotban vagyok teljesen!
Ezért vacakol a menzeszed, te.
Nem szabad ennyire másoktól függeni. Orvoshoz továbbra is járj. Válts iskolát.
Beszéltem a szeretteimmel róla, de most érettségizek és ez nagyon rátesz a tanulmányomra is. Nem tudok tanulni sem, pedig tisztában vagyok vele, hogy ez az év fontos.
Érettségi után (előrehozott) váltani szeretnék, csak nem tudom mennyivel lesz különb.
Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de öngyilkosságban gondolkozom már pár napja. A szüleim mellettem állnak, tudnak mindenről, de nem tudom magam uralni!
Aluszékony vagyok egész nap, meg nem tanulok. 4,5-ös átlagból csináltam 3,8-at, és ez is kiborított.
Érettségizek ez évben, beleszámít a tovább tanulásba... és nem megy. Alszom, zenét hallgatok, nem tudok figyelni...!
Pedig próbálom ezt leküzdeni. A szeretteim is segítenek, de sehogy sem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!