Töredezett hajú hölgyek, lányok! Gliss Kur ultimate repair hajbalzsamról milyen tapasztalatok vannak?
Igen,előző jót írt, nekem sajnos semmit nem ért,és nemcsak ez a termék hanem az összes többi drága parasztvakítás sem.
Ajánlanám a Takács Nóri hogyan legyek jó nő? Videóit, a biosampon, a ricinusolaj mint természetes olcsó csodaszer.Az almaecetes balzsam után már első nap megdicsérték a hajam h milyen szép.ja és ne hajszárítózz ha csak lehet,és magadnak kisollóval frissítsd fel a nagyon csúnya hajvégeket
A hajmosás után 5-6 órán keresztül szép a haj, másnap este pedig már zsírosodik a töve.
Sajnos, a töredezett végeket nem lehet "összeragasztani" , le kell vágatni őket, majd a friss vágásos hajra nagyon kell vigyázni, hogy ne törjön.
Majdnem minden létező dolgot kipróbáltam, látványos-tartós eredményt csak a vágással értem el :) A samponok, balzsamok csak időszakos jelleggel teszik szebbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!