Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Töredezett hajú hölgyek,...

Klayura kérdése:

Töredezett hajú hölgyek, lányok! Gliss Kur ultimate repair hajbalzsamról milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés
Negatív és pozitív egyaránt jöhet!

2013. ápr. 21. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Csalán forrázatával moss hajat, ne ilyen szarokkal.
2013. ápr. 21. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen,előző jót írt, nekem sajnos semmit nem ért,és nemcsak ez a termék hanem az összes többi drága parasztvakítás sem.

Ajánlanám a Takács Nóri hogyan legyek jó nő? Videóit, a biosampon, a ricinusolaj mint természetes olcsó csodaszer.Az almaecetes balzsam után már első nap megdicsérték a hajam h milyen szép.ja és ne hajszárítózz ha csak lehet,és magadnak kisollóval frissítsd fel a nagyon csúnya hajvégeket

2013. ápr. 21. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:

A hajmosás után 5-6 órán keresztül szép a haj, másnap este pedig már zsírosodik a töve.

Sajnos, a töredezett végeket nem lehet "összeragasztani" , le kell vágatni őket, majd a friss vágásos hajra nagyon kell vigyázni, hogy ne törjön.

Majdnem minden létező dolgot kipróbáltam, látványos-tartós eredményt csak a vágással értem el :) A samponok, balzsamok csak időszakos jelleggel teszik szebbé.

2013. aug. 4. 16:52
 4/4 Diee951 válasza:
Masodik valaszolo az almsecetes balzssm pontos elkesziteset le tudnad irni? Egyebkent en is hasznalom a gliss kurt mosas utan szep a hajam de masnap ugyanolyan mint elotte..ricinust is kezdtem nkm a vegere nemannyira valt be (nagyon toredezett) viszont masok megjegyeztek hogy eleg sokat nott miota hasznalom :-)
2013. nov. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!