Milyen problémák lehetnek, ha abbahagyom az első levél után az antibiotikum szedését?
ma ünnepelnénk a barátnőmmel a szülinapját és szeretnék kicsit inni...viszont ma 11kor vettem be antibiotikumot,torokfájásra,es este 11kor is kellene. baj lenne ha nem venném be? ha befejezném a szedését?
(még van egy levél)
A maradek bakterium a szervezetedben ellenallova valna erre az antibiotikumra. vagy sulyosbitana a jelenlegi betegsegeden, vagy siman csak a legkozelebbi alkalommal okozna gondot, amikor adott antibiotikum nem hasznalna, hanem sokkal erosebbet kellene beszedni.
mondjuk az is kerdes, hogy a sajat otleted volt antibiotikumot szedni fajdalom miatt, vagy orvosi rendelvenyre kaptad.
Milyen antibiotikum?
Mellesleg pontosan kell szedni. Korhazban fel is keltenek adott idoben....
Hja, persze, felkeltenek... max. gyerekosztályon.
Figyu, elmondtam a véleményem, te meg vitatkozol, hogy mi van akkor meg mi van ekkor..nagyfiú vagy, hiszen barátnőd van meg inni akarsz, akkor old meg ezt is és csinálj amit akarsz.
ne erts felre,nem vitatkozni akartam,csak tudni szeretnem a lehetosegeket.
nagyfiu pedig nem lehetek,mert lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!