Fü+antibiotikum? Nagyon káros?
Figyelt kérdés
vegre szeretnenk a baratnommel egy jot bulizni,csakhogy kell szednem antibiotikumot (Cedrox) lehetne komoly bajom ha fuveznek mellette este? most fogok harmadszorra fuvezni,nem csinalom gyakran... 11kor vettem be az antibiotkumot,aztan megint este 11kor kell. ha egy ket oraval kesobb vennem be,miutan fuveztem,akkor lehet gond?
vagy inkabb csak piáljunk? de tudtommal az meg karosabb...össze vagyok zavarodva,nagyon reg szedtem antibiotikumot
2013. ápr. 20. 11:41
1/1 A kérdező kommentje:
nincs rairva az antibiotikumra,hogy ne igyak...vagy ez automatikus h nem iszom? :D egybekent torokfajasra kaptam
2013. ápr. 20. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!