Köhögőrohamkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok,és köhögök is,és éjszaka annyira kiszárad a torkom,vagy lejjebb a tüdőm környékén,hogy több percig nem bìrom abbahagyni a köhögést,már alig kaptam levegőt. Annyira köhögök ilyenkor h majdnem hánytam is. Mit lehet ilyenkor tenni? Nemtudok òránként felkelni h igyak,de már elaludni sem merek. Ilyenkor folyik a könnyem,taknyom egyaránt. Nem fogok fulladást kapni ugye? Mármint hogy annyira köhögök hogy nem kapok levegőt?2013. ápr. 19. 20:54
1/3 anonim válasza:
Dokinál voltál, szedsz valamit a köhögésre? Próbáld ki a mézes vagy cukros hagymát. Felkockázol egy fej vöröshagymát, bele egy bögrébe vagy üvegbe, és teszel rá több ek. cukrot vagy felöntöd mézzel. Pár óra múlva jó lesz, leszűröd, és kapsz egy egész tűrhető szirupot. A fűtőtestre tegyél vizes törölközőt vagy párologtatót.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,szedek gyògyszert,bár ez a köhögőroham nálam minden betegségkor előjön,akkor is ha amugy csak pl megfázva vagyok vagy fáj a torkom. Igen,nagyon száraz a levegő,ugyh muszáj párologtatnom. Mézet szoktam eszegetni,de már attòl is hányni tudnék. De azért köszi!
2013. ápr. 19. 21:51
3/3 anonim válasza:
Hát azt nem tudom mi okozhatja az ennyire köhögő rohamot,de amióta télen az úgynevezett tüdőfű teát iszom (magában ízesítés nélkül jó forrón) azóta nincs lerakódásom és nem is köhögök.
Amúgy a hársfatea is nagyon jó.
Szóval én 17 éves koromig nagyon betegen töltöttem az őszt és a telet amíg gyógyszereztek,de aztán elegem lett belőle és ezek abszolút segítettek.
Azóta azt sem tudom mi az a betegség,akár lepontoznak a gyógyszer fanatikusok,akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!