Miért néz ki így a mellkasom?
Nem is tudom elmagyarázni, hogy milyen a mellkasom, ezért készítettem egy ábrát róla... [link]
A vörössel bekarikázott részen egy ilyen horpadás szerű deformáció van, nem befelé, mint a tölcsérmellkas vagy stb. esetében, hanem egy egyenes sávban, mint egy árok az út szélén, csakhogy tudjak hasonlatot mondani.
Voltam orvosnál, azt mondta enyhe (!) - pedig szerintem, elég szembetűnő - deformáció, amit egy edzőteremben, mellizom erősítő gyakorlatokkal tudnék orvosolni. Elég sovány vagyok, valamiért nem hízok, pedig sokat eszek, nem tudom, ez mennyire játszik közre ezesetben - mivel láttam már sovány embert, aki nem így nézett ki, gondolom, nem ez a jellemző.
15/F
Első válaszoló: "A vörössel bekarikázott részen egy ilyen horpadás szerű deformáció van, nem befelé, mint a tölcsérmellkas vagy stb. esetében, hanem egy egyenes sávban, mint egy árok az út szélén, csakhogy tudjak hasonlatot mondani."
Második válaszoló: Meglehet, remélem tényleg elég erősíteni és nem kell orvosi eszközökhöz nyúlni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!