Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért néz ki így a mellkasom?

Miért néz ki így a mellkasom?

Figyelt kérdés

Nem is tudom elmagyarázni, hogy milyen a mellkasom, ezért készítettem egy ábrát róla... [link]

A vörössel bekarikázott részen egy ilyen horpadás szerű deformáció van, nem befelé, mint a tölcsérmellkas vagy stb. esetében, hanem egy egyenes sávban, mint egy árok az út szélén, csakhogy tudjak hasonlatot mondani.

Voltam orvosnál, azt mondta enyhe (!) - pedig szerintem, elég szembetűnő - deformáció, amit egy edzőteremben, mellizom erősítő gyakorlatokkal tudnék orvosolni. Elég sovány vagyok, valamiért nem hízok, pedig sokat eszek, nem tudom, ez mennyire játszik közre ezesetben - mivel láttam már sovány embert, aki nem így nézett ki, gondolom, nem ez a jellemző.

15/F

2013. ápr. 19. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
2013. ápr. 19. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos szerint nem komoly, akkor valószinüleg nem érdemes ezel foglalkozni. Kezdj el erösiteni, ha megfelelö izomzatod lesz, akkor nem észrevehetö. Mellesleg lehet, hogy már most sem feltünö, csak te látod annak, mert máshonnan nézed, mint a többiek.
2013. ápr. 19. 19:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: "A vörössel bekarikázott részen egy ilyen horpadás szerű deformáció van, nem befelé, mint a tölcsérmellkas vagy stb. esetében, hanem egy egyenes sávban, mint egy árok az út szélén, csakhogy tudjak hasonlatot mondani."

Második válaszoló: Meglehet, remélem tényleg elég erősíteni és nem kell orvosi eszközökhöz nyúlni. :)

2013. ápr. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!