Miért szúr néha a mellkasom? Olvasd alul.18éves
18éves vagyok és kb 2-3 évvel ezelőtt kezdőt hogy csak úgy elkezdett szúrni bal oldalt a mellem alsó tájékán,mellem alatt talán a szívemnél. Stesszelős típus vagyok, sokszor vagyok szomorú sokszor sírok..több éven keresztül piszkáltak az osztály társaim, ekkor kezdtek jelentkezni az első fájdalmak.. Nem fáj folyamatosan de néha ha izgatott vagyok, vagy valami megemelek talán akkor szokott bele szúrni.Olyankor pár másodpercig meg sem mozdulok mert akkor megint beleszúr általában.Voltam már vele orvosnál és elvileg lelki problémától lehet, annó kaptam is rá nyugtató hatású gyógyszert de hiába szedtem...ugyanúgy stresszes voltam az iskola miatt és ugyanúgy szúrt a szívem/mellkasom..(nem tudom mi..)
Van még valakinek ilyen?esetleg mitől lehet? Kérem valaki írjon hozzászólást! :)
Szia!
Nekem mostanában jelentkezett ez a probléma (16 vagyok).
Régebben engem is sokat piszkáltak... Kb. 6 évig ki voltam közösítve(ekkor még semmi bajom nem volt), most gimiben viszont mindenki nagyon jó fej, tavaly elég stresszes voltam de már az is kezd eltűnni.
Sokan azt mondják, hogy MagneB6 esetleg Milgamma N szedésétől jobbulni kéne. Viszont nekem eddig is kellet millgammát szednem a karom miatt (bal karom zsibbad, s bal kezes is vagyok).
Nekem kiderült hogy a hátamban csomó van mely elzárja a vér nagy részének az útját.
Szóval én ebben a magnézium + B6 kombinációban nem hiszek, hisz különben ha már szedem nem jönne elő.
Általában az ilyen problémák 1%a csak a szívvel kapcsolatos.
A többi lehet pszichés, gyomorból, tüdőből, gerincből eredő.
Bárhonnan odavetülhet a fájdalom mely ezt okozza.
Mivel látom, hogy ezt már régebben írtad, megkérdezhetem h azóta kiderült-e már, hogy mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!