Milyen gyakori a szívbetegség kamaszkorban?
Figyelt kérdés
Gyakori vagy ritka, hogy kamasz korban az emberek szívének van valami baja?2013. ápr. 19. 19:10
1/3 anonim válasza:
A szivbetegsegek 98%-a genetikai,tehat a szuletesedtol fogva beled van.kodolva a hajlam a kulonbozo betegsekre,de persze nem torveny szeru h nalad is.ki jon de nagyobb a lehetosege.szivritmus zavarral meglepoen okan elnek de a tobbseg nem is tudja,nem befolyasolha oket az eletben. akiknek nagyobb azoknal jelentkeznek a.tunetek,orvoshoz mennek,gyogyszert kapnak..stb A koszoru er elzarodasban is van hajlam de ha a felmenoid makk egeszsegesek voltak de te 180kg-sra hizlaltad magad ne csodalkozz az esetleges kovetkezmenyeken...a vert atpumpalaskor segitkezo lemezkek deformitasa , nem.megfelelo mukodese.is genetikai sajatossag,nem jol fejlodtek ki..a sziv izom elsorvadas akkor van ha a szivizmot behalozo hajszalerek valamelyike elzarodik es az utana valo reszbe nem jut el a ver igy azok oxigen hijjan elhalnak/sorvadnak...stb
2/3 anonim válasza:
16 vagyok és már jártam kardiológián nyugalmi tachycardia miatt.
3/3 anonim válasza:
bár ott azt mondták, csak ideges vagyok, jógázzak meg igyak nyugiteát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!