Fibbrizzo kérdése:
Gyakori, puffadás, szélgörcs mitöl?
Figyelt kérdés
Most már mindennapos ,meg néha fáj a bal oldalon a medence résznél ,mintha szurna vagy feszülne ,voltam ultrahangon de semmit se találtak ,étrenden is változtattam de ugyanugy ,gyümölcsöt eszek ,se szénsavasat nem iszok ,zsiros ételt nem eszek ,de mégis puffadok ,a dokim se tudja mitöl .ilyenkor most hova kérjek beutalot vagy hogy lehetne kideriteni mi a bajom ,???vagy bélgyulladásom lehet ?szedek normaflort is de semmi .2013. ápr. 17. 11:23
1/1 anonim válasza:
Nekem a tejtől volt, amióta igencsak korlátozom a fogyasztását azóta megszűnt minden panaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!