Véradás után kaptam levelet, mit tegyek?
Voltam első véradó, nem kaptam levelet. Ez valami más.
Próbálnám értelmezni, amit neked írtak, de gyakorlatilag az van beleírva, ami egyébként is szabály, hogy kéthavonta-pontosabban férfiak 56 naponta adhatnak vért, de egy évben max. 5-ször. Figyelik.
Ezt azt "eltérés" szót nem értem.
Egyértelmű valami negatívum, de nem vészes.
Nem befolyásolja a véradásod.
Valami pici gond, tehát egészséges vagy, csak lehet benne valamiből több, vagy kevesebb, vagy nem odavaló, vagy hiányzik...mindegy, tippelésnek úgysincs értelme.
Lehettek volna konkrétabbak. Kérdezz rá.
Szia!
Bár már 8 éve járok vért adni, de az első alkalommal biztosan nem kaptam ilyen levelet. Nem valószínű, hogy azért küldték Neked, már csak a szöveg alapján sem. ("véradását követően laboratóriumi vizsgálatok során eredményeiben olyan eltérést találtunk")
Egyetértek az első válaszolóval. Találgatni nem érdemes, viszont visszamenni annál inkább. Az egészség fontos, még ha csak apróságról is van szó. Lehet, hogy egy olyan dologról van szó, ami lényegtelen a véradás és az egészség szempontjából, de azért nem árt, ha tudsz róla. Ha esetleg úgy kényelmesebb, egyszerűbb Neked, akkor hívd fel Őket, és kérdezz rá telefonon, hogy mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!