Miért piros a köldököm?
Figyelt kérdés
Évek van a köldökömben piercing. Eddig nem volt vele semmi probléma. Mostanában viszont piros és viszket. Az elmúlt 2 hónapban intenzív testmozgást végzek,esetleg lehet ez az izzadástól ?2013. ápr. 15. 22:36
2/7 anonim válasza:
Mert nem mosod és beköltöztek a kisbogyók :P
3/7 A kérdező kommentje:
Az ilyen értelmes válaszokra nem vagyok vevő. Ha nem tudsz értelmeset írni akkor inkább tartogasd máshova azt a sok eszedet amivel megáldottak. Köszi a megértésedet. :-)
2013. ápr. 15. 23:02
4/7 anonim válasza:
Vagy eéfertőződött vagy a testmozgás során dörzsölődik a ruhához, illetve a ruha rángatja a piercinget.
5/7 anonim válasza:
Igen,a köldök elég könnyen be tud gombásodni(és nem a mosás hiányától),hanem egyszerűen azért,mert sötét kis zug,és az izzadás hozzásegít. A gombák (akárcsak az erdőben)a sötét,nedves helyeket szeretik.Kend be pl. Canestennel és töröld nagyon szárazra. Most vedd ki a piercinget is. De sajnos allergia is lehet. Az,h eddig nem voltál az,nem jelenti,h soha nem is leszel.
6/7 A kérdező kommentje:
alapból van fémallergiám,ezért szilikon szárú a pc és a dísz része is fehérarany,az egyetlen amit elbír viselni a bőröm... :-S köszönöm a segítséget. eddig tetran kenőccsel kentem illetve betadinnal mostam át minden nap 2x és a pc-ét is alkoholba fertőtlenítettem. valamennyit javult de nem az igazi. :-S
2013. ápr. 16. 09:17
7/7 anonim válasza:
A Betadine nem rossz,de a Tetran "hizlalja" a gombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!