Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért puffadt a hasam?

Miért puffadt a hasam?

Figyelt kérdés

Segítségetekre van szükségem ! Már kb fél éve észrevettem hogy puffadt a hasam , bár lehet h nem puffadás miatt , hanem más miatt ! Reggel amikor felkelek , szép lapos , és megiszok 1 dl vizet máris rettentően megnő ! Szedtem rá Espumisant, de nem ért semmi sem ! 4 hónapja tornázok , és dolgozok is ! 2 hete az étrendemen is változtattam , nem eszek cukrosat és lisztből készült ételeket sem !

Mit tegyek? Orvos, Esetleg gyógyszer javaslat , Vagy valami tuti tipp .

Köszönöm előre is a válaszokat ! 

2013. ápr. 15. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy válasz nélkül írok, de ez nekem is próblémám. Már megtanultam behúzott hassal közlekedni, mert hitték már, hogy 6 hónapos terhes vagyok. Én is hagytam már el különböző ételeket, hogy lássam attól van-e, de semmi nem derült ki számomra. Én már az orvos látogatást fontolgatom.
2013. ápr. 15. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
IBS?Chron betegség?ezer oka lehet.orvos!
2013. ápr. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!