Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napok óta folyamatosan fáj a...

Napok óta folyamatosan fáj a fejem. Miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17/F vagyok. Napok óta folyamatosan nyilal/fáj a fejem hátul illetve 2 oldalt hátul. Már elegem van. pedig eszek iszok normálisan, gyógyszert egyszer próbáltam nem használt ezért nem is szedek már. Már kezd idegesítni. Mit tegyek?
2009. szept. 23. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Tegnap én is nagyon rosszul voltam fejfájás miatt, alig tudtam elaludni. Próbálj ki esetleg másféle fájdalomcsillapítót. Én tegnap este Flector EP granulátumot vettem be (ez vényköteles), nekem erre gyengébb már nem használ. Sőt, ez is inkább elaltatott. És tegyél hideg vizes borogatást a homlokodra, nyakadba, ahova jólesik. És enyhíti még a talp- ill. fej masszírozása. Ha van ott veled valaki, esetleg kérd meg, de a fejed magadnak is masszírozhatod.
2009. szept. 23. 20:18
 2/3 anonim válasza:
A fejfájásnak rengeteg oka lehet,ezért ha tartósan jelentkezik,orvoshoz kell fordulni!
2009. szept. 24. 03:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, nekem 9 éve szokott visszatérő fejfájásom lenni, görcsös. Elmentem vele orvoshoz és az orvos annyit mondott, hogy sportoljak... De úgy tudom, már létezik migrén ambulancia, ahová lehet fordulni ilyen panasszal.
2009. szept. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!