Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napok óta folyamatosan fáj a...

Napok óta folyamatosan fáj a fejem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

Valami van a levegőben mert sokan vagyunk így!

2011. márc. 3. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Beütötted?

Vagy front?

Rossz szem is okozhat fejfájást.

Stressz és még sorolhatnám.

2011. márc. 3. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Most már hányingerem is van. Lehet vmi vírus?
2011. márc. 3. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Migrén? Ha látsz majd csillagokat is, és elviselhetetlen lesz a fájdalom, és nem fogod tudni, melyik a sampon flakonja (komolyan mondom) akkor migrén.
2011. márc. 3. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
A belinkelt kérdést én irtam ki.Szerintem ez a hülye idő teszi,illetve én még rá is parázok:-(Nekem szédeleg és szorit a fejem.
2011. márc. 3. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, a samponos flakont még felismerem és csillagokat sem látok:D. Másik kérdező, neked már elmúlt? Én most hánytam, lehet a fejfájás okozta mondjuk...
2011. márc. 3. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem múlt el,most is érzem,igaz nem erősen.Én már arra is gondoltam hogy beképzelem ,mert olyan furán fáj..

Amúgy a migrénes fejfájástól lehet hányni is,jártam már úgy,és utána könnyebb lett.

2011. márc. 3. 21:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja igen olvastam, hogy lehet hogy beképzeled magadnak:S hát azon nem tudom hogy tudsz segíteni, foglald le magad vmivel, hogy ne arra gondolj. Nekem már nincs hányingerem, de a fejem még mindig fáj...
2011. márc. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!