A kronikus stressz befojasoljae az izom fejlodeset?
Sajna jeppp.
Az állandóan magas stresszhormonszint a leépítő folyamatoknak kedvez, lassítja a regenerálódást.. rövid távon jó az élethelyzetek kezelésére, de a szellemi stresszhatáskor, ráadásul krónikusan szinte minden folyamatunkra negatívan hat :(
Igen, ezek is segíthetnek.. Bízz benne. És akkor ott lesz még a neurológus.
De a Taichi is tökéletes összhangba hozni a pszichét a testtel, a csökkenteni a stressz szintet, lazábban kezelni a problémákat.
Úgyhogy mindenképpen vannak lehetőségek.
De azért az étkezésedet is gondold át, edzéseid gyakoriságát (rossz kaják, túledzés?)
Ez aztán a szellem!
Sok sikert kívánok!
Nem ismerem őket.. kérdezz rájuk egészség témában, vagy olvass utánuk..
Én biztos, hogy a speciális, lelket megnyugtató edzéseket választottam magamnak. Jó ideje nem vagyok 'stresszes', már azzal tudok foglalkozni, hogy az engem ért szimplán zavaró dolgokat is el tudjam fogadni.. szerintem hatékony út a Taichi, Qigong, (és a Jóga) útja, a Taoizmus bölcsessége.
Gyógynövényekről azt tudom, hogy vannak szakértők, őket kell megkérdezni mindenről. Citromfű, macskagyökér.. ilyenekkel gyakran szoktak nyugtatgatni. Kipróbálhatsz egy hosszan áztatott zöldteát citromfűvel, ez nyilván gyakorlatilag bármeddig használható lesz, bár az enyémnél jobb tanácsokat is kaphatsz, tehát járj még utána a kérdésnek ha van időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!